Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Abril del 2020
CRISI CORONAVIRUS

El PP demana destinar les inversions de Cervantes, Cortina y Malaguenya al Covid-19

Folgado vol que els 1,8 milions pressupuestats en 2020 es prioritzen a baixar els impostos municipals

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado ha demanat hui que es paralitzen les inversions previstes en el Pressupost aprovat dijous passat per PSOE i CS, com ara l'enderrocament de l'edifici de “La Malaguenya”, l'antic cinema Cervantes i el Palauet Giner-Cortina, per a destinar-lo al Pla de Xoc contra la COVID-19 o per a baixar impostos. Els populars consideren que “temps haurà de poder realitzar aquestes inversions però en 2020 la prioritat no és la rajola”.


Folgado ja va denunciar dijous passat en el Ple ordinari que “aquest pressupost naix mort, perquè està elaborat per a una altra època, la realitat actual derivada per la pandèmia de coronavirus, ha de canviar les prioritats d'aquest Ajuntament i tots els esforços han d'anar encaminats a parar l'epidèmia i a atendre les necessitats econòmiques dels veïns de Torrent, que el passaran molt malament”.


Per això, els populars demanen hui que es paralitzen enguany aquestes tres inversions que sumisquen 1.840.518 euros que té previst el pressupost per a enguany. 1.471.212 euros són previst pel PSOE per a les assistències tècniques i obres en l'edifici Cervantes, 48.235 euros en l'enderrocament de la Malaguenya en la Plaça Major i 321.071 euros en les assistències tècniques i obres de restauració del Palau Giner-Cortina en la carretera d'Alaquàs.


La portaveu dels populars, Amparo Folgado afirma que “ja vaig avisar en el Ple que el milió d'euros que destinàvem al Pla de Xoc contra el coronavirus era insuficient i ací podem comptar amb més de 1,8 milions d'euros més, per a lluitar contra la pandèmia i ajudar als veïns de Torrent, només és necessari una modificació pressupostària i voluntat política per a prioritzar el que és més necessari en aquests moments”.


A més, Folgado denuncia que “dijous passat els regidors del PSOE i Ciutadans van aprovar un pressupost que no baixa l'IBI i que puja l'aigua un 2,47% a tots els veïns de Torrent, alguna cosa que des del PP considerem fora de lloc, ja que algunes de les inversions que han previst per a enguany, es poden paralitzar i prioritzar baixar la pressió fiscal a tots els veïns de Torrent”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.7.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.