Dijous, 06 de Maig del 2021

Actualitzada Dimecres, 05 de Maig del 2021 a les 18:42:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
Partit Popular

Dijous, 29 de Abril del 2021

PP

“Temem que el govern de Ros puga convertir la pedrera en un nou abocador”

REDACCIÓ

Folgado: “Si atenem el que l'ajuntament ha anunciat, aquesta zona d'esplai és un nexe d'unió entre dues senderes, però no han pensat en una cosa fonamental en aquests itineraris: l'aigua. No s'ha habilitat cap font en tot l'espai”.

Dijous, 29 de Abril del 2021

PP

Els veïns de l'Ermita al costat del PP alerten del mal estat de la font i demanen la seua restauració

REDACCIÓ

Folgado: “igual que va fer el PP amb la Font dels Granotes, la font de l'Ermita, que és la primera que va haver-hi a Torrent amb aigua potable, precisa d'una actuació urgent, ja que el got es troba clivellat per diferents punts i pot trencar-se, amb el perill que això comporta si cau sobre alguna persona”.

Divendres, 23 de Abril del 2021

POLÍTICA

José Fco. Gozalvo, nou secretari general del Partit Popular a Torrent

REDACCIÓ

La resen elegida presidenta del PP local, Amparo Folgado ha triat al que fóra regidor de Medi Ambient durant els dos governs del PP a Torrent Llegir més...

Divendres, 09 de Abril del 2021

Folgado es reuneix amb els afiliats de Torrent per a presentar el seu projecte: “Un PP fort per a una gran ciutat”

REDACCIÓ

Folgado: “malgrat no poder reunir-nos presencialment i de la bretxa que suposa per a molts, poder fer-ho de manera telemàtica, en aquesta campanya persona a persona i casa per casa, estic comprovant la il·lusió i les ganes de posar-se a treballar de molts afiliats, que desitgen tornar al partit i aportar les seues idees per a millorar Torrent”.

Dimarts, 30 de Març del 2021

El PP demana que Torrent sol·licite les ajudes de la Conselleria per a l'adquisició i reforma d'habitatges antics

REDACCIÓ

Folgado: “des del PP apostem més per l'adquisició i rehabilitació d'habitatges en barris tradicionals de Torrent i oferir-les en lloguer a famílies joves amb fills i a joves que desitgen emancipar-se, que a construir nous edificis”

Dimarts, 23 de Març del 2021

PP

Folgado demana a Ros que se sume a la rebel·lió d'alcaldes per a reclamar a Sánchez un fons de Reconstrucció Local de 4.000 milions

REDACCIÓ

Folgado: “Torrent ha de ser present, exercir com a municipi de gran població i al costat de les grans ciutats d'Espanya, reclamar el que és just per als torrentins”

Dilluns, 08 de Març del 2021

El PP de Torrent lamenta l'opacitat del bipartit en la sol·licitud de fons Next Generation

REDACCIÓ

"Desconeixem les raons que han portat al govern de Ros a obviar a la resta de grups municipals i les seues propostes, encara que després [...] Llegir més...

Dilluns, 22 de Febrer del 2021

PP

Els populars presenten una moció per condemnar els disturbis i mostrar el suport a la Policia

REDACCIÓ

Folgado: “En cap concepte, la violència és el mitjà per a reivindicar drets o llibertats, però pitjor és que responsables públics es posicionen del costat de la violència i el desordre, incitant als radicals que sempre pretenen destruir en comptes de construir”.

Dimecres, 17 de Febrer del 2021

PP

El PP denuncia la impossibilitat d'obrir noves parades en l’*Antic Mercat

REDACCIÓ

Folgado: “Persones que, malgrat la situació de crisi i incertesa econòmica, pretenen emprendre a la nostra ciutat no poden rebre la negativa per part del govern local sense més. Com a mínim, mereixen un estudi i esforç per part de l'ajuntament per a facilitar tot el possible aquesta inversió”.

Dijous, 11 de Febrer del 2021

PP

Folgado demana que Torrent subvencione el 100% de la TAMER als establiments obligats a tancar

REDACCIÓ

Folgado: “no té sentit que s'haja cobrat la taxa *TAMER en 2020 als negocis que van romandre tancats llavors i que es continue cobrant a bars, restaurants, locals d'oci i gimnasos, en aquests moments en què estan tancats per les restriccions de la Generalitat”.

Dimarts, 09 de Febrer del 2021

PP

Folgado espera que l'anunci de l'Agència de Seguretat Ferroviària no siga un “Ximoanuncio” com el Museu del Ferrocarril

REDACCIÓ

Folgado: “en quasi tots els anuncis de Puig per a Torrent, els *torrentinos hem hagut de rascar-nos la butxaca, perquè la Generalitat no posa ni un euro”.

Dimarts, 27 de Abril del 2021

PP

El PP torna a reclamar l'asfaltat dels aparcaments en solars cedits a l'Ajuntament

REDACCIÓ

Folgado: “la sensació d'abandó a Torrent va a més, i mentre l'equip de govern destina quantitats ingents del pressupost a adquirir locals, no destinen ni un euro en l'apedaçament de carrers o reparació de rajoles en voreres i places”.

Dijous, 22 de Abril del 2021

PP

El PP lamenta que Ros continue comprant locals amb fons municipals en comptes de baixar la pressió fiscal 

REDACCIÓ

Folgado: “En el Museu d'Història Ferroviària situat en les antigues cotxeres d'FGV, podria reunir-se l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, sense haver de desemborsar els *torrentinos, 300.000 euros a comprar unes oficines”.

Dijous, 08 de Abril del 2021

POLÍTICA

Comença la campanya per a presidir el Partit Popular a Torrent

REDACCIÓ

Després de la presentació d'avals per part de les dues candidatures, comença un període de dues setmanes per a aconseguir el vot dels afiliats [...] Llegir més...

Dimecres, 24 de Març del 2021

PP

El PP demana que els torrentins no paguen la reforma del Palau Giner-Cortina

REDACCIÓ

El PP ha sol·licitat que la restauració del Palauet Giner-Cortina no siga finançada amb els impostos dels torrentins, sinó amb fons del Ministeri de Cultura i la Conselleria destinats a la recuperació de patrimoni històric-cultural

Dijous, 11 de Març del 2021

PP

El PP demana que es modifiquen les bases de les Ajudes Parèntesi, per deixar fora a molts autònoms i empreses de Torrent

REDACCIÓ

Folgado: “les bases de les Ajudes Parèntesi aprovades per decret d'alcaldia deixen fora a molts autònoms i empreses de Torrent afectades per la pandèmia i les mesures restrictives del Consell, per tindre més de 10 treballadors o no tindre el domicili fiscal a la ciutat, encara que l'activitat sí que la realitzen a la nostra ciutat”.

Dilluns, 01 de Març del 2021

PP

El PP celebrarà el 8 de març amb una cadena d'homenatges i un passeig individual per la igualtat

REDACCIÓ

Folgado: “és important que puguem homenatjar a totes les dones valentes, anònimes i que han marcat les nostres vides, dones que han sigut referents per a cadascuna de nosaltres i que amb les seues accions han lluitat pels drets i per la igualtat, moltes vegades sense ni tan sols ser conscients d'això”.

Dilluns, 22 de Febrer del 2021

URBANISME

El PP reclama aparcaments per a Caracoles després de reunir-se amb la seua associació

REDACCIÓ

El principal partit de l'oposició recorda que ja va realitzar en el tram del barranc en la zona del Xenillet l'any 2014, quan es va adequar la [...] Llegir més...

Dilluns, 15 de Febrer del 2021

PP

Folgado i De Rosa es reuneixen amb Confecomerç CV i l'associació de comerciants

REDACCIÓ

Folgado: “el comerç de Torrent està complint escrupolosament amb totes les normes sanitàries imposades pel Govern i el Consell, per la qual cosa ha quedat demostrat que tant el comerç com l'hostaleria són espais segurs i haurien de deixar de ser el blanc al qual apunten Ximo Puig i Mónica Oltra”.

Dijous, 11 de Febrer del 2021

POLÍTICA

El PP denuncia que encara no s'ha creat la borsa d'ocupació aprovada

REDACCIÓ

La seua portaveu, Amparo Folgado recorda que es va aprovar per unanimitat en el ple de setembre, "hui dia no sabem res de la seua creació, com [...] Llegir més...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.