Dilluns, 25 de Octubre del 2021

Actualitzada Dissabte, 23 de Octubre del 2021 a les 10:36:03 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
Partit Popular

Dimecres, 20 de Octubre del 2021

PP

Folgado: “L'anunciada brigada forestal amb només dos contractats per 113.500€ per a tot el terme municipal és una burla”

REDACCIÓ

Folgado: “demanàvem una brigada formada per una quadrilla per al *Vedat i brigadistes de la Diputació per a la resta de zones forestals de Torrent, la qual cosa ara ens presenta l'alcalde és a dos treballadors per a netejar 12,64 km² de massa forestal a l'any, totalment insuficient”.

Dimecres, 20 de Octubre del 2021

PP

Quatre anys per a iniciar les obres a Torrent que permeten instal·lar el TAC i l'equip de ressonància donats per Amancio Ortega

REDACCIÓ

Folgado: “Han hagut de passar quatre llargs anys perquè la Conselleria de Sanitat inicie les obres per a instal·lar els equips de Amancio Ortega, per la qual cosa ens preguntem, quants anys han de passar encara perquè es posen en funcionament”

Divendres, 08 de Octubre del 2021

POLÍTICA

El Partit Popular presenta el seu "Despatx al carrer"

REDACCIÓ

En paraules del seu portaveu, Amparo Folgado, pretén conjugar la proximitat que dóna estar a peu de carrer amb la privacitat d'un despatx, [...] Llegir més...

Dimecres, 06 de Octubre del 2021

PP

El PP denuncia la degradació de l'entorn de la Torre

REDACCIÓ

Folgado: “en els últims anys, la tònica habitual dels peus de la Torre és la presència de brutícia, pintades i el mal ús del fossat cobert, aombrant un punt de la ciutat que ha de ser referent per a tots”.

Dijous, 09 de Setembre del 2021

PP

El PP torna a reclamar més policia davant l'alarmant augment de robatoris en comerços

REDACCIÓ

Folgado: “Torrent necessita més agents de Policia Local, Policia de Barri i sol·licitar més agents de Policia Nacional a la Delegació del Govern, la situació actual d'inseguretat ciutadana és alarmant i va a més”.

Dilluns, 06 de Setembre del 2021

PP

El Síndic de Greuges emet una resolució després d'ocultar Jesús Ros al PP, les factures d'alcaldia i festes de 2019

REDACCIÓ

Folgado: “és lamentable que una vegada més, el Síndic haja d'advertir a Jesús Ros i a l'Ajuntament per la seua opacitat i per incomplir la llei. Negar-nos les factures d'alcaldia i de festes de 2019, entre una altres és símptoma que alguna cosa no volen que vegem i una falta total de complir les seues obligacions legals com a alcalde”.

Dimecres, 25 de Agost del 2021

PP

El PP lamenta que l'abandó d'Els Arquets de Baix ho fan retrocedir 12 anys arrere, com abans de la seua restauració

REDACCIÓ

Folgado: “la falta de sensibilitat del PSOE i d'aquest alcalde amb el patrimoni, la història de Torrent, el turisme i el medi ambient, és notori des de fa moltes dècades, però també, aquest govern és perjudicial per al nostre patrimoni i en només 6 anys, estan deixant perdre el que tant ens va costar recuperar per als torrentins”.

Dijous, 19 de Agost del 2021

PP

El PP demana l'obertura de la zona verda de la nova Ciutat de la Justícia

REDACCIÓ

Folgado: “aquesta zona de verd, creada per al gaudi lliure dels ciutadans està sent utilitzada de manera clandestina per tots, ja que sense cap mena de raó porta tancada des de la seua terminació a l'octubre. A quina espera el govern local a obrir-la?”.

Dijous, 12 de Agost del 2021

MEDI AMBIENT

El PP torna a denunciar l'estat d'abandó del barranc de Torrent

REDACCIÓ

Des del principal partit de l'oposició acusen tant l'Ajuntament com a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer de "tirar-se la culpa mútuament [...] Llegir més...

Dijous, 05 de Agost del 2021

PP

Folgado demana que Ribó i Ros passen dels anuncis als fets, en el futur refugi d'animals en Torrent

REDACCIÓ

Folgado: “el que hauria de ser un refugi d'animals per a Torrent i València, sis anys després, encara un solar ple de mala herba i fins al moment, només Torrent s'ha gastat els diners adquirint les parcel·les”.

Dimecres, 28 de Juliol del 2021

PP

PP: El 35,3% dels xiquets de Torrent en risc de pobresa segons el Mapa de la Pobresa a Espanya del govern

REDACCIÓ

Folgado: “a l'alcalde de Torrent l'ha de preocupar que hi haja 5.853 menors a la ciutat en risc de pobresa, el Sr. Ros ha de repensar en què s'està gastant els diners dels torrentins i si creu que la seua política de compra de locals i palauets és la que toca en aquests moments"

Divendres, 15 de Octubre del 2021

POLÍTICA

El Partit Popular estrena nova seu a Torrent

REDACCIÓ

Coincidint la inauguració, els populars van celebrar un Comité Executiu Local al qual, a més, de la seua presidenta, Amparo Folgado, va [...] Llegir més...

Dijous, 07 de Octubre del 2021

PP

El PP torna a reiterar la necessitat d'un reforç en la seguretat ciutadana

REDACCIÓ

Folgado: “per desgràcia, la comissió de delictes a la nostra ciutat segueix la seua escalada, malgrat els diversos avisos que des del PP hem llançat al govern de PSOE i Cs sobre aquesta alarmant situació”.

Dimarts, 14 de Setembre del 2021

PP

Torrent perd una subvenció contra la violència de gènere per tindre deutes amb l'Agència Tributària

REDACCIÓ

Folgado: “l'equip de govern del Sr. Ros ha d'explicar als ciutadans de Torrent, les raons de per què tenim deutes amb l'Agència Tributària i perdem una subvenció per a actuar contra la violència de gènere”

Dimecres, 08 de Setembre del 2021

POLÍTICA

L'exalcaldessa de Torrent, María José Català, nova síndica del PP en les Corts

REDACCIÓ

Amb aquest nomenament ja són quatre els càrrecs que acumula la torrentina, ja que també és la portaveu del partit a l'Ajuntament de València, [...] Llegir més...

Dijous, 26 de Agost del 2021

PP

El PP presenta una moció perquè es prenguen mesures enfront del cotonet de Sud-àfrica 

REDACCIÓ

Gozalvo: “La Conselleria ha de fer front de manera immediata a aquest insecte que està causant estralls en molts camps de la Comunitat i evitar que s'estenga a la totalitat del territori”.

Dilluns, 23 de Agost del 2021

POLÍTICA

Mislata, Paterna i Quart implanten el cens d'ADN que va iniciar el PP de Torrent

REDACCIÓ

Folgado: “des del PP demanem a Ros, que assumisca l'error que va cometre en eliminar el cens d'ADN caní de l'ordenança, només perquè l'havia redactada el PP"

Dimarts, 17 de Agost del 2021

PP

El PP torna a reclamar l'ampliació del Camí de la Mala Pujà entre el Toll i el Vedat

REDACCIÓ

Folgado: “Tots els anys i des de 2015, sol·licitem que es cree una partida pressupostària per a escometre l'ampliació del Camí de la Mala Pujà, sense èxit, perquè el PSOE s'ha negat a aprovar aquesta esmena en els pressupostos”.

Dimarts, 10 de Agost del 2021

URBANISMO

El PP demana un pla d'asfaltatge i enllumenat "decent" per a Calicanto

REDACCIÓ

Segons el principal partit de l'oposició, el ferm de la totalitat dels seus carrers es troba en un estat deplorable, amb sots i apedaçaments [...] Llegir més...

Dimarts, 03 de Agost del 2021

PP

El PP exigeix un reforç de la seguretat davant l'onada de robatoris a Torrent

REDACCIÓ

Folgado: “La seguretat a Torrent ha minvat des que Ros va tornar en 2015. Pel seu sectarisme i la seua malaptesa quant a la gestió de recursos humans, la Policia Local de Torrent es troba sota mínims en efectius”.

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.