Divendres, 05 de Març del 2021

Actualitzada Divendres, 05 de Març del 2021 a les 14:43:26 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
Partit Popular

Dilluns, 01 de Març del 2021

PP

El PP celebrarà el 8 de març amb una cadena d'homenatges i un passeig individual per la igualtat

REDACCIÓ

Folgado: “és important que puguem homenatjar a totes les dones valentes, anònimes i que han marcat les nostres vides, dones que han sigut referents per a cadascuna de nosaltres i que amb les seues accions han lluitat pels drets i per la igualtat, moltes vegades sense ni tan sols ser conscients d'això”.

Dilluns, 22 de Febrer del 2021

PP

Els populars presenten una moció per condemnar els disturbis i mostrar el suport a la Policia

REDACCIÓ

Folgado: “En cap concepte, la violència és el mitjà per a reivindicar drets o llibertats, però pitjor és que responsables públics es posicionen del costat de la violència i el desordre, incitant als radicals que sempre pretenen destruir en comptes de construir”.

Dimecres, 17 de Febrer del 2021

PP

El PP denuncia la impossibilitat d'obrir noves parades en l’*Antic Mercat

REDACCIÓ

Folgado: “Persones que, malgrat la situació de crisi i incertesa econòmica, pretenen emprendre a la nostra ciutat no poden rebre la negativa per part del govern local sense més. Com a mínim, mereixen un estudi i esforç per part de l'ajuntament per a facilitar tot el possible aquesta inversió”.

Dijous, 11 de Febrer del 2021

PP

Folgado demana que Torrent subvencione el 100% de la TAMER als establiments obligats a tancar

REDACCIÓ

Folgado: “no té sentit que s'haja cobrat la taxa *TAMER en 2020 als negocis que van romandre tancats llavors i que es continue cobrant a bars, restaurants, locals d'oci i gimnasos, en aquests moments en què estan tancats per les restriccions de la Generalitat”.

Dimarts, 09 de Febrer del 2021

PP

Folgado espera que l'anunci de l'Agència de Seguretat Ferroviària no siga un “Ximoanuncio” com el Museu del Ferrocarril

REDACCIÓ

Folgado: “en quasi tots els anuncis de Puig per a Torrent, els *torrentinos hem hagut de rascar-nos la butxaca, perquè la Generalitat no posa ni un euro”.

Dimarts, 02 de Febrer del 2021

SANT BLAI 2021

El PP homenatja als qui fan possible la festa de Sant Blai cada any

REDACCIÓ

Després d'animar a col·laborar amb els forns, carnisseries, ultramarins i hostaleria amb la compra de gaiatos, elaboració o encàrrec de [...] Llegir més...

Dilluns, 18 de Gener del 2021

PP

El PP demana adaptar com a parking el solar al costat del col·legi Sant Pasqual

REDACCIÓ

Folgado: “la creació del vial que unisca Parc Central i La Marxadella és una reivindicació veïnal que portàrem al Ple i que va ser aprovat per unanimitat en 2017”.

Dimecres, 13 de Gener del 2021

PP

El PP reitera la seua sol·licitud per a instal·lar purificadors d'aire en edificis municipals i centres educatius

REDACCIÓ

Folgado: “temem que aquests purificadors d'aire de l'administració autonòmica arriben quan els més agut del fred haja passat, per la qual cosa demandem al govern local que actue de manera immediata i subministre aquests aparells als centres escolars, com han fet altres municipis de la Comunitat, com Finestrat, Elda o Vinaròs”.

Dimarts, 05 de Gener del 2021

PP

El PP lamenta que Torrent siga l'únic municipi en el qual els Reis Mags no tinguen cap acte

REDACCIÓ

Folgado: “l'equip de govern va anunciar un acte en el qual es complirien totes les mesures sanitàries, no el realitzarà i tampoc ha donat cap explicació a la ciutadania ni a l'oposició”.

Dimecres, 30 de Desembre del 2020

PP

Folgado denuncia l'incompliment del PAM al no posar en marxa "Torrent Te Beca" i la borsa d'ocupació social

REDACCIÓ

Folgado: “una vegada més, el govern de PSOE i Cs passa per damunt dels acords en Ple unànimement i menysprea les aportacions de l'oposició per a millorar la qualitat de vida dels quals pitjor ho estan passant”.

Dijous, 17 de Desembre del 2020

PP

El Betlem-falla dels Dominics del Vedat s'inaugura demà

REDACCIÓ

Amparo Folgado visita esta original obra: “he quedat sorpresa per aquesta meravellosa idea, que a més serveix com a homenatge als artistes fallers i als serveis essencials que han estat vetlant per la nostra salut”.

Dilluns, 22 de Febrer del 2021

URBANISME

El PP reclama aparcaments per a Caracoles després de reunir-se amb la seua associació

REDACCIÓ

El principal partit de l'oposició recorda que ja va realitzar en el tram del barranc en la zona del Xenillet l'any 2014, quan es va adequar la [...] Llegir més...

Dilluns, 15 de Febrer del 2021

PP

Folgado i De Rosa es reuneixen amb Confecomerç CV i l'associació de comerciants

REDACCIÓ

Folgado: “el comerç de Torrent està complint escrupolosament amb totes les normes sanitàries imposades pel Govern i el Consell, per la qual cosa ha quedat demostrat que tant el comerç com l'hostaleria són espais segurs i haurien de deixar de ser el blanc al qual apunten Ximo Puig i Mónica Oltra”.

Dijous, 11 de Febrer del 2021

POLÍTICA

El PP denuncia que encara no s'ha creat la borsa d'ocupació aprovada

REDACCIÓ

La seua portaveu, Amparo Folgado recorda que es va aprovar per unanimitat en el ple de setembre, "hui dia no sabem res de la seua creació, com [...] Llegir més...

Dilluns, 08 de Febrer del 2021

URBANISME

El PP demana major atenció i manteniment en els barris de Torrent

REDACCIÓ

La portaveu del PP a la ciutat de Torrent, Amparo Folgado s'ha fet eco de les queixes dels veïns del carrer Sant Lluís Beltrán, els qui demanen [...] Llegir més...

Divendres, 29 de Gener del 2021

PP

El PP promou “que la pandèmia no ens faça oblidar Sant Blai”

REDACCIÓ

Folgado: “enguany trobarem a faltar a molts, per tots ells i per ajudar al comerç de la nostra ciutat, des del PP llancem aquesta campanya perquè, malgrat la pandèmia, puguem continuar celebrant Sant Blai des de casa”. 

Divendres, 15 de Gener del 2021

PP

Folgado es reuneix amb l'associació gastronòmica Cassola de Sant Blai

REDACCIÓ

Folgado: “L'associació Cassola de Sant Blai sempre podrà comptar amb el suport del Partit Popular per a continuar potenciant el plat més característic de la ciutat com és el Rossejat Torrentí i estic segura que com a la situació sanitària ho permeta, tornarà el Concurs Nacional amb molta més força i participants de tota Espanya”.

Dimarts, 12 de Gener del 2021

PP

El Ple va aprovar una borsa per a una brigada forestal però Ros contractarà una empresa

REDACCIÓ

Folgado: ““de nou, Ros i el seu equip de govern fan cas omís dels mandats de tota la corporació municipal, en aquesta ocasió, no sols no creen la borsa d'ocupació per a la creació d'una brigada forestal permanent sinó que privatitzaran aquest servei”.

Dimarts, 05 de Gener del 2021

COVID-19

Folgado demana que s'ajude a l'hostaleria després de les noves restriccions anunciades per Puig

REDACCIÓ

Folgado: “l'hostaleria de Torrent ha demostrat ser segura i els ciutadans responsables, a la vista està els escassos brots d'origen social que s'han produït a la ciutat durant tota la pandèmia, en comparació a les dades que ofereix la Conselleria en altres municipis”.

Dimarts, 29 de Desembre del 2020

PP

PSOE i CS rebutgen augmentar les subvencions a Càritas, Creu Roja, Nova Vida i ADISTO com va demanar el PP en les esmenes al pressupost

REDACCIÓ

Folgado: “En moments de pandèmia, confinament i estat d'alarma, el tercer sector social de Torrent ha redoblat els seus esforços. Des del PP creiem que s'havia d'haver aprovat en el pressupost de 2021 una major dotació econòmica”

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.