Dissabte, 01 de Octubre del 2022

Actualitzada Divendres, 30 de Setembre del 2022 a les 19:06:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
Partit Popular

Dijous, 29 de Setembre del 2022

POLÍTICA

El PP llança la campanya "A tirar diners on estan on estan"

REDACCIÓ

El Partit Popular recupera la famosa Paella amb la qual el Xou de Joan Monleón repartia premis en la televisió pública, per a denunciar la [...] Llegir més...

Dimecres, 28 de Setembre del 2022

PP

Folgado (PP): “Els veïns han de saber les intencions reals de Ros amb el Centre històric i l’Alter”

REDACCIÓ

Els populars van sol·licitar el mes de gener una còpia del projecte per a la reurbanització de la C/ Major i la C/ Jose Iturbi, però encara no han rebut resposta per part del govern del PSOE

Dimecres, 14 de Setembre del 2022

POLÍTICA

Segueixen els retards en la construcció dels futurs jutjats de Torrent

REDACCIÓ

Folgado: “l'alcalde Jesús Ros va anunciar durant 2020 que l'inici de les obres era immediat, posteriorment va anunciar que les obres de construcció s'iniciarien en 2021, però ja estem finalitzant el 2022 sense haver vist ni una màquina treballant en els terrenys”.

Dimecres, 07 de Setembre del 2022

Folgado: “Els torrentins no tenen per què pagar 662.000 euros més per la taxa de residus creada per Pedro Sánchez i aprovada per Ros”

REDACCIÓ

Folgado: “Ros ha de saber que, si en algun moment decideix repercutir els 662.000 euros als veïns de Torrent, tindrà al Partit Popular en contra”.

Dilluns, 05 de Setembre del 2022

SEGURETAT

Els torrentins pateixen més de 10 delictes al dia durant 2022

REDACCIÓ

El Partit Popular ha fet públiques les dades del Ministeri de l'Interior fins al mes de juny d'enguany Llegir més...

Dimecres, 24 de Agost del 2022

POLÍTICA

El PP dubta de les sol·lucions per evitar inundacions a Parc Central de Torrent

REDACCIÓ

Gozalvo: “es preveu que es connecten totes dues zones al col·lector de la C/ La Plana i siga en aquest on s'aboquen totes aquestes aigües, però això no resoldrà els actuals i futurs problemes de drenatge d'aigües, ja que on finalitza aquest col·lector està actualment saturat”

Dimarts, 09 de Agost del 2022

MEDI AMBIENT

El PP de Torrent demana netejar els embornals abans de l'arribada de les pluges de setembre

REDACCIÓ

Els populars volen evitar que, en la temporada de pluges, com va passar a principis de setembre de l'any passat, les precipitacions torrencials [...] Llegir més...

Dilluns, 01 de Agost del 2022

PP

Folgado (PP): “No es com el govern pot dormir cada nit amb els barrancs abandonats i amb risc alt d'incendi”

REDACCIÓ

Folgado: “els barrancs de Torrent tornen a ser un focus d'insalubritat i brutícia, a més de posar en perill la seguretat de tots donat el risc d'incendis forestals que suposa el seu estat, i tot això sota la mirada passiva d'ajuntament i CHJ”.

Dimecres, 13 de Juliol del 2022

PP

El PP ret homenatge a Miguel Ángel Blanco en el 25 aniversari del seu assassinat

REDACCIÓ

Folgado: “el segrest d'un jove de 29 anys, anònim en aqueix moment, va fer despertar a tota una societat, per a plantar cara a la por que durant anys havia imposat ETA en ella. La seua figura és ja inesborrable i sempre ens recordarà que la democràcia venç al totalitarisme, la paraula és més forta que la violència i la pau preval sobre el terror”.

Dimecres, 06 de Juliol del 2022

EDUCACIÓ

El PP reclama la volta del programa de beques de la Diputació de València en Torrent

REDACCIÓ

'Torrent et Beca', era una de les mesures aprovades en el Pla d'Actuació Municipal 2020 (PAM 2020) enfront de la crisi de la COVID Llegir més...

Dilluns, 04 de Juliol del 2022

POLÍTICA

L'Ajuntament renúncia a 186.000 euros dels fons europeus

REDACCIÓ

El Partit Popular acusa el govern socialista de Jesús Ros de "falta de previsió, la qual cosa demostra la falta de rumb de l'equip de govern" Llegir més...

Dimecres, 29 de Juny del 2022

PP

El PP demana que es posen en marxa els plans d'emergències que són obligatoris a Torrent des de 2015

REDACCIÓ

Folgado: “Disposar d'un Pla d'Actuació Municipal enfront de riscos concrets és de vital importància per a Torrent, a més d'obligatori, a causa de la quantitat de població en risc, a la massa forestal i al risc d'inundacions en molts punts de la localitat”

Dijous, 23 de Juny del 2022

PP

Folgado (PP): “La justícia confirma definitivament el que veníem denunciant: la nefasta gestió de personal pel PSOE a Torrent”

REDACCIÓ

PP:“Una altra vegada més, tots els torrentins hem de pagar per la terrible gestió de recursos humans portada pel PSOE a la casa de tots”.

Dijous, 09 de Juny del 2022

Usuaris de Parc Central es queixen del mal estat de les seues instal·lacions

REDACCIÓ

El Partit Popular demana a l'equip de govern que exigisca a l'empresa concessionària del centre esportiu al fet que reparen les diferents [...] Llegir més...

Divendres, 03 de Juny del 2022

PP

Folgado: “Vull una ciutat segura, amb Policia de Barri i amb els agents que corresponen a una Gran Ciutat com és Torrent”.

REDACCIÓ

Folgado: “la seguretat als carrers de Torrent se li ha anat de les mans a Ros, després d'anys d'una gestió nefasta quant a seguretat ciutadana, amb les retallades de plantilla de Policia que ha minvat més d'un 30% des de 2015 i amb l'eliminació de la Policia de Barri”.

Divendres, 27 de Maig del 2022

POLÍTICA

El PP reclama inversions per a acabar amb les inundacions en Parc Central

REDACCIÓ

Folgado: "Jesús Ros no té cap voluntat d'unir els barris de Parc Central i la Marxadella fins que no s'urbanitze Parc Central III, ja que [...] Llegir més...

Dilluns, 23 de Maig del 2022

PP

Folgado exigeix millores per al barri del Molí

REDACCIÓ

Folgado: “el mobiliari urbà del barri del Molí precisa d'un manteniment continuat per part de l'equip de govern socialista, cosa que no s'està realitzant, donant una sensació d'abandó en tot el barri”.

Divendres, 13 de Maig del 2022

POLÍTICA

El senador popular Javier Maroto participa en la 2a edició del Fòrum Torrent 2023 d'Amparo Folgado

REDACCIÓ

La portaveu i presidenta dels populars a Torrent ha expressat la seua satisfacció amb aquesta segona edició, ja que "és un plaer i un privilegi [...] Llegir més...

Dilluns, 09 de Maig del 2022

Folgado (PP): “Gràcies a la labor dels veïns i la nostra moció, es garantirà l'aigua potable en Calicanto, després de 5 anys”

REDACCIÓ

Folgado: “aquest acord per a subministrar aigua potable als veïns de *Calicanto no pot caure en sac trencat i vigilarem que es duga a terme al més prompte possible”.

Dilluns, 02 de Maig del 2022

El PP demana a Ros que netege i mantinga les rutes saludables per l'horta

REDACCIÓ

Unes rutes posades en marxa per l'anterior govern del PP, amb carril bici i senyalitzades per la partida del Safranar Llegir més...

Dijous, 21 de Abril del 2022

PP

El PP denuncia “l'abandó de l'edifici de la Lloma de Birlet, sense porta i completament inundada 

REDACCIÓ

Folgado: “Es confirma que aqueix búnquer militar de ciment, destinat a alberg, en plena naturalesa va ser un despropòsit del Sr. Ros i del PSOE que va costar molts diners als torrentins, que es troba abandonat, sense porta des de 2016 i completament destrossat en el seu interior per vandalisme”.

Dimecres, 13 de Abril del 2022

PP

El PP denuncia l'abandó dels paratges naturals de Torrent davant les visites que rebran per Pasqua

REDACCIÓ

Folgado: “els senderistes i torrentins que visitin aquesta setmana de Pasqua, paratges com la Font de Sant Lluís, la sendera del Reg Mil·lenari o els Arquets de Baix, podran observar el nul interès de l'alcalde de Torrent per conservar, donar valor i promocionar el ric patrimoni hidràulic i mediambiental de Torrent”.

Dilluns, 28 de Març del 2022

PP

El PP critica que al Pantà no arribe res dels 5 milions per a asfaltar l'Avinguda al Vedat

REDACCIÓ

Folgado: “El Pantà, com *Calicanto i molts carrers del municipi precisen de reasfaltat i no parxeos que salten amb les pluges, ací és on fa falta invertir i no destinar 5 milions d'euros únicament a asfaltar l'Avinguda al Vedat”.

Dimarts, 01 de Març del 2022

PP

La falta de neteja i de seguretat, problemàtiques més exposades en el nou Consell dels Barris del PP 

REDACCIÓ

Folgado: “en aquesta nova edició del Consell dels Barris, hem pogut comprovar com els problemes que en anteriors edicions ens van traslladar les associacions segueixen sense solucionar-se hui dia, fins i tot s'han intensificat en la majoria de zones de Torrent”.

Dilluns, 21 de Febrer del 2022

PP

Folgado reclama Policia Local en l'entrada i eixida dels col·legis de Torrent

REDACCIÓ

Folgado: “és urgent la creació de noves places de Policia Local, 15 més no són suficients per a la sagnia que s'ha produït en els últims anys en la plantilla de la policia”.

Dilluns, 14 de Febrer del 2022

PP

Folgado demana que Oltra cedeixi a l'Ajuntament la gestió del CEAM davant el desinterès per part de la Conselleria

REDACCIÓ

Folgado: “la situació sanitària no pot ser l'excusa perfecta per a abandonar aquest centre d'atenció a persones majors, així que el millor, és, que, si la senyora Oltra es desentén dels majors de Torrent, el CEAM sigui gestionat pel propi Ajuntament de Torrent”.

Divendres, 23 de Setembre del 2022

Folgado proposa baixar el 10,5% els impostos i taxes municipals en 2023

REDACCIÓ

Folgado: “el govern de Torrent ha de ser sensible amb els torrentins que més estan patint l'escalada de preus en la llum, el gas, carburants i els productes bàsics”.

Divendres, 09 de Setembre del 2022

PP

El PP denuncia en el Ple que “l'estiu ha sigut nefast per a la neteja en Torrent”

REDACCIÓ

Folgado: “la sensació d'abandó, de falta de neteja i de recollida de residus i mobles, és totalment insuficient no sols en el terme de Torrent sinó en tot el nucli urbà i cada dia, rebem les queixes dels veïns, per la desídia d'aquest equip de govern socialista”.

Dimarts, 06 de Setembre del 2022

PP

Folgado reprén les reunions amb veïns de Torrent en cases particulars ‘Al Amparo de tu Casa’

REDACCIÓ

Folgado: “volem continuar acostant el PP a la societat torrentina, som l'única alternativa al govern esgotat que tenim actualment i una majoria de ciutadans ens miren i esperen que el PP estiga a l'altura, escoltant-los i resolent els greus problemes de neteja i seguretat".

Dilluns, 29 de Agost del 2022

POLÍTICA

El PP demana a Ros que reclame els més de dos milions d'euros que deu Generalitat a Torrent

REDACCIÓ

Aquests diners corresponen a transferències, subvencions o pagaments avançats pel consistori que corresponen a l'administració autonòmica Llegir més...

Dilluns, 22 de Agost del 2022

POLÍTICA

El PP demana resposta a les onades de robatoris que pateix Torrent

REDACCIÓ

Folgado: “aquest escenari, que no és nou, i està fent de Torrent una ciutat insegura i on problemes com l'ordre públic, tornen a ser una preocupació per als veïns, a causa de la desídia i indiferència del PSOE”.

Divendres, 05 de Agost del 2022

POLÍTICA

El PP demana a Ros que done exemple i netege les parcel·les municipals

REDACCIÓ

El Partit Popular de Torrent ha acusat la deixadesa de l'equip de govern en mantindre en estat d'abandó moltes parcel·les de propietat municipal Llegir més...

Divendres, 15 de Juliol del 2022

POLÍTICA

El Partit Popular presenta "Gran Torrent"

REDACCIÓ

Més de 400 persones, segons fonts del PP van acudir a la cita en la plaça Sant Jaume Llegir més...

Divendres, 08 de Juliol del 2022

POLÍTICA

El PP denuncia l'abandó del camp de futbol "dels Garrofers" en el Mas del Jutge

REDACCIÓ

La seua presidenta i portaveu Amparo Folgado afirma que si aconsegueixen l'alcaldia en 2023 ho reformaran Llegir més...

Dimecres, 06 de Juliol del 2022

PP

El PP exigeix un manteniment adequat en el Centre de Majors Verge de l'Olivar

REDACCIÓ

Folgado: “un centre que fa escassos 10 anys era pioner en el seu àmbit, en 2022 estiga en un estat tan deplorable a causa de la falta de manteniment, demostrant una vegada més que el PSOE només està per a comprar nous edificis, abandonant els ja existents”.

Dijous, 30 de Juny del 2022

SEGURETAT

El PP presenta la campanya "Ací tornarà la Policia de Barri en 2023"

REDACCIÓ

La portaveu i presidenta del partit, Amparo Folgado, ha promés que, si guanyen les eleccions, tornarà la Policia de Barri eliminada per Jesús [...] Llegir més...

Dilluns, 27 de Juny del 2022

Folgado (PP): “L'augment de la inseguretat a Torrent és ja costum amb el PSOE en l'alcaldia”

REDACCIÓ

Folgado: “la decisió de Ros en 2015 d'eliminar la policia de barri li està costant molt car a tots els torrentins, ni més ni menys que veient desemparada la seua pròpia seguretat, tant en llocs públics com en les seues propietats privades”.

Dimecres, 22 de Juny del 2022

Folgado (PP): “PSOE i Cs tornen a menysprear el paper del Ple i la labor de l'oposició”

REDACCIÓ

Folgado: “Un projecte tan important com quines obres podràs fer i quals no en els teus immobles, que li ha costat anys elaborar a l'ajuntament, PSOE i Cs pretenen que els veïns ho analitzen i esmenen en temps rècord, i amb el període estival pel mig”.

Dilluns, 06 de Juny del 2022

BENESTAR SOCIAL

El centre de majors del carrer Caixa d'Estalvis segueix sense estar insonoritzat

REDACCIÓ

El PP qualifica "d'inaudit" i considera que hi ha hagut temps suficient per a arreglar la insonorització del local que alberga el CEAM i poder [...] Llegir més...

Divendres, 27 de Maig del 2022

MEDI AMBIENT

Els populars demanen en Les Corts desmantellar la planta de Gemersa a Torrent

REDACCIÓ

Aquesta mateixa setmana les instal·lacions han patit dos incendis, una de matinada i un altre al migdia del passat 24 de maig Llegir més...

Dimecres, 25 de Maig del 2022

POLÍTICA

Folgado reclama per tercera vegada un Pla d'Asfaltat per a Calicanto

REDACCIÓ

El Partit Popular de Torrent va traslladar el seu despatx municipal dissabte passat a Cimeres de Calicanto, dins de la iniciativa "El Despatx [...] Llegir més...

Dilluns, 16 de Maig del 2022

POLÍTICA

Amparo Folgado i Javier Maroto visiten les instal·lacions de la Fundació Espurna en Torrent

REDACCIÓ

Folgado: "Espurna és un referent molt important en la inserció de persones amb diversitat funcional, i importen des de l'àmbit econòmic, com a [...] Llegir més...

Dimecres, 11 de Maig del 2022

PP

Folgado rep dijous al senador Javier Maroto en un nou Fòrum Torrent 2023

REDACCIÓ

Folgado: “volem continuar comptant amb les experiències de gestió i de models d'èxit per a aplicar a Torrent a partir de que guanyem les eleccions en 2023 i Javier Maroto va ser tot un exemple durant la seua etapa d'alcalde en la capital del País Basc, Vitòria”.

Divendres, 06 de Maig del 2022

Demanen al Consell Agrari més dotació per al manteniment dels camins rurals

REDACCIÓ

El PP denuncia l'estat de ruïna i el perill per a integritat física de les persones que cada dia han d'utilitzar-les Llegir més...

Divendres, 29 de Abril del 2022

INFRAESTRUCTURES

El PP denuncia que Ros es gaste 340.000 euros per a pagar un "ximo-anunci"

REDACCIÓ

Els populars afirmen que la seu de l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària per a les quals van destinats els diners haurien d'estar en [...] Llegir més...

Dijous, 21 de Abril del 2022

PP

El PP demana que es reparen les goteres del Centre de Salut del carrer Pintor Ribera

REDACCIÓ

“Demanem que s'escometen les reformes i treballs de reparació necessaris per a un centre de salut que atén 40.000 *torrentinos i alberga també les Urgències”.

Dimarts, 29 de Març del 2022

PP

El PP denuncia que Ros pretenguera deixar sense autovia i sense metre a Torrent Avinguda durant quatre mesos

REDACCIÓ

Folgado: “és una barbaritat que Ros pretenguera tallar l'autovia per Parc Central i deixar Torrent Avinguda sense metro durant quatre mesos.” PSOE li acusa de mentir i el PP arremet amb l'informe dels tècnics.

Dilluns, 14 de Març del 2022

AMPARO FOLGADO, PORTAVEU DEL PARTIT POPULAR

Folgado: “Ros amb Cs governa només per a una meitat de la població torrentina”

REDACCIÓ

La portaveu popular ha denunciat la mancança de seguretat en Torrent i la falta d’inversió en benestar social per part de l’equip del Partit [...] Llegir més...

Dimecres, 23 de Febrer del 2022

PP

El PP de Torrent denuncia l'augment del 90% en delictes sexuals i del 51% en robatoris

REDACCIÓ

Folgado: “la ciutat de Torrent està veient augmentada amb passes de gegant la inseguretat als seus carrers, amb un govern local que deixa en segon pla aquest problema de summa importància. Any rere any, les dades corroboren que, quant a la seguretat ciutadana, PSOE i Cs tenen molt a millorar de la seua gestió”.

Dimecres, 16 de Febrer del 2022

PP

Folgado proposa la subvenció RECICLA, menys imposats a qui recicle “per a acabar amb la vergonya de carrers-abocador en Torrent”

REDACCIÓ

Folgado: “A Torrent vam ser pioners amb el govern del Partit Popular, creant la subvenció RECICLA, hui tenim els mitjans per a poder reduir els impostos als veïns que més reciclen utilitzant els ecoparcs”.

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.