Dimarts, 22 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimarts, 22 de Octubre del 2024 a les 12:12:04 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 22 de Octubre del 2024
FALLES

Alicia i Ana lluiran pintes personalitzades en les Exaltacions

Les Falleres Majors de Torrent de 2025 també incorporaran unes mantellines dissenyades exclusivament per a elles que portaran en l'Ofrena

Pocs dies abans de les Exaltacions de les Falleres Majors de Torrent de 2025 se'ls ha fet lliurament a Alicia i a Ana les pintes personalitzes, que per segon any consecutiu han dissenyat per a les màximes representants de les falles de Torrent. A més per primera vegada, Junta Local Fallera ha volgut realitzar un homenatge a tots els indumentaristes i proveïdors de les Falleres Majors i Corts d'Honor 2025, en una Gala de la Indumentària, en les vespres d'un dels actes més importants del seu regnat.


L'alcaldessa, Amparo Folgado ha manifestat que "volíem que aquest acte fora molt especial per a les Falleres Majors i Corts d'Honor 2025. Així que decidim fer una cosa especial per segon any. Alguna cosa que sempre recorden quan, en uns anys, tiren la vista arrere i pensen en aquest any tan màgic i il·lusionant que s'acosta. Per això, hui els fem lliurament d'aquestes pintes personalitzades a les Falleres Majors, un obsequi que guarda l'essència del seu regnat i que sempre els acompanyarà. Així com les mantellines, que serà el primer any que les reben".



"Desitge mostrar la meua més absoluta admiració, respecte i reconeixement a la labor dels artesans i professionals, que fan possible que la nostra tradició festiva i d'indumentària, a través d'aquestes joies, continue viva i es mantinga any rere any". També es va dirigir a les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor explicant-los "que aquest és l'homenatge d'afecte que fan els torrentins, l'Ajuntament i la Junta Local Fallera de Torrent, a través d'aquests tresors, perquè lluïu com mereixeu i representeu a la nostra ciutat en aquest any tan important per a elles", ha assenyalat l'alcaldessa.



Folgado ha emfatitzat "vull destacar la importància de preservar el llegat cultural i artesanal de les Falles, una festivitat que no sols és un espectacle visual, sinó també una expressió d'identitat i tradició. Les empreses, totes amb una trajectòria destacada en el sector, estem segurs que aportaran la seua experiència i la seua passió per la cultura valenciana per a garantir que cada peça i complement siguen unes obres d'art. Cada peça de la nostra rica indumentària no sols és un preciós conjunt, sinó que també conten una història d'artesania i orgull local".



El regidor de falles i president de Junta Local Fallera, Aitor Sánchez va declarar que "És un moment d'orgull per a l'Ajuntament i una oportunitat perquè les Falles de Torrent mostren al món la riquesa del seu patrimoni cultural a través de la bellesa de la seua rica i variada indumentària tradicional".



Exaltacions d'Alicia Moreno i Ana Barberá
L'Auditori de Torrent acollirà l'acte d'Exaltació d'Alicia Moreno com a Fallera Major de Torrent 2025, sota el lema 'Sabor a Torrent', el dissabte 26 a les 19.00, iniciant-se la recepció prèvia a les 18.30 hores. Mentre que el diumenge 27, serà el torn d'exaltar a Ana Barberá, com a Fallera Major Infantil de Torrent 2025, amb un acte que porta per nom 'Que no s'apague la flama' a partir de les 11:30 h, donant principi la recepció a les 11:00 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.42.205

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.