Dimarts, 22 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimarts, 22 de Octubre del 2024 a les 10:33:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Octubre del 2024

VOX demana una auditoria dels últims cinc anys de l'Ajuntament

El partit d'Abascal ha PP ha presentat una moció al ple municipal amb la qual esperen que s'unisquen la resta de partits, inclòs el Partit Popular, el seu soci de govern en Torrent

VOX ha demanat una auditoria dels últims cinc anys de l'Ajuntament de Torrent. El partit d'Abascal ha presentat una moció al ple municipal amb la qual esperen que s'unisquen la resta de partits, inclòs el Partit Popular, el seu soci de govern a Torrent. Segons declaracions del seu portaveu, Guillermo Alonso del Real, "volem saber en què s'ha invertit els diners dels torrentins des de 2019 a 2023, això inclou també el primer any de legislatura juntament amb el PP".



Aquesta auditoria té com a objectiu segons la formació d'ultradreta de reforçar la transparència i eficiència en la gestió. L'auditoria proposada abastarà una anàlisi exhaustiva dels comptes municipals des de 2019, quan governava el Partit socialista juntament amb el suport de Cs, i el primer any de legislatura del govern PP-VOX.



Segons Alonso del Real això "permetrà identificar possibles millores en l'administració dels fons públics i assegurar que aquests s'hagen destinat de manera adequada i eficient". Aquesta proposta de VOX Torrent busca no sols augmentar la confiança dels veïns en l'administració municipal, sinó també enfortir la cooperació dins de l'equip de govern per a assegurar una gestió responsable i eficient.



Alonso del Real espera que la resta dels partits, inclòs el PP, el seu soci de govern donen suport a aquesta moció que es tractarà en el següent ple municipal. Segons el portaveu de VOX, "això no repercutirà en l'elaboració i aprovació dels pressupostos de 2025, ja que es realitzarà de manera progressiva".



Alonso del Real ha destacat la importància d'aquesta mesura, "per a garantir que els veïns de Torrent puguen tindre plena confiança en la gestió del consistori". "Volem treballar al costat del nostre soci de govern per a demostrar a la ciutadania que la transparència és una prioritat i que estem compromesos amb rendibilitzar al màxim la nostra gestió", ha subratllat el portaveu de VOX.



"No busquem draps bruts"
Alonso del Real ha descartat que vulguen trobar "gens rar ni draps bruts". Volem fer examen de consciència, ja que s'investigarà també el primer any de la nostra legislatura veure quines coses estan mal fetes i com es poden corregir i guanyar en eficiència" perquè "gestionem recursos dels ciutadans", ha insistit. El portaveu de VOX i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torrent espera que aquesta moció tire avant per a "començar al més prompte possible perquè estiga finalitzada l'any 2026".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.86.233

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.