Dimarts, 22 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimarts, 22 de Octubre del 2024 a les 11:01:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Octubre del 2024
MEDI AMBIENT

Torrent guardonada de nou en aquesta edició amb 4 'Flores d'Honor' en els reconeixements 'Vils en Flor'

Alaquàs, Castelló, Cullera, Gandia, Paterna, Picanya, Quart de Poblet i Torrent es fan amb els màxims guardons de Vils en Flor Comunitat Valenciana, iniciativa impulsada per la Fundació ASFPLANT

La ciutat de Torrent s'erigeix en un dels noms propis de la VII edició de Vils en Flor en rebre '4 Flors d'Honor'. Aquesta iniciativa de l'Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) reconeix anualment la labor dels municipis amb relació a la potenciació dels espais verds, la gestió sostenible i l'educació ambiental, i ha tingut a bé premiar en aquest 2024 a la capital de l'Horta Sud pel seu compromís amb la preservació i la reconeixement de la seua riquesa natural i paisatgística.



En aquesta VII edició Vils en Flor els ajuntaments d'Alaquàs, Castelló, Cullera, Gandia, Paterna, Picanya, Quart de Poblet, Torrent ha aconseguit el màxim guardó, les quatre Flors d'Honor. A continuació, les tres Flors d'Honor han sigut per a Albal, Alberic, Alcalà de Xivert-Alcossebre, Aldaia, Algemesí, Almussafes, Aras de los Olmos, Bétera, Calp, Carlet, Cervera del Maestrat, L'Eliana, La Vall de Almomacid, Morella, Onda, Riba-roja de Túria, Silla, Vinaròs i Tous. Els reconeixements amb dos Flors d'Honor han anat a parar a Alboraia, Alcàsser, Alzira, Carcaixent, Catadau, Xera, Espadella, Faura, Figueres, L'Alfàs del Pi, L'Alcúdia, Loriguilla, Meliana, Olocau, Orpesa, Paiporta, Rocafort, Sueca, Tavernes Blanques i Tavernes de la Valldigna. Finalment, els municipis de Favara, Lludient, Sogorb i Rosell han sigut reconeguts amb una Flor d'Honor.



El regidor de l'Àrea de Medi Ambient, José Gozalvo, ha assistit acompanyat de la tècnica de l'empresa municipal Nous Espais, a la gala de lliurament, celebrada en el Bioparc de València, on s'han donat cita representants de les diferents administracions del voltant de l'autonomia per al lliurament dels guardons.

 

"En primer lloc, vull agrair al jurat i a l'organització aquest reconeixement, que reivindica el treball i l'esforç de tantes i tantes persones que treballen diàriament per a fer més gran la nostra ciutat, és un merescut homenatge i un gran honor per a tots ells i per a l'Ajuntament. En segon lloc, vull reafirmar la ferma aposta d'aquest equip de govern i el compromís amb la millora i potenciació dels espais verds públics, la seua gestió sostenible, l'educació ambiental i la conscienciació ciutadana, especialment en el nostre pulmó verd del Vedat", ha manifestat el Gozalvo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.131.112

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.