Dimarts, 22 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimarts, 22 de Octubre del 2024 a les 11:01:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Octubre del 2024

El PSOE demana subvencionar la pujada en el rebut de l'aigua

Els socialistes han presentat una moció al ple amb l'objectiu de "minorar la càrrega de les butxaques dels torrentins i torrentines"

El Grup Municipal Socialista ha presentat una proposta al Ple de l'Ajuntament per a subvencionar la pujada dràstica del 23,5% de la Taxa TAMER, increment aprovat en l'assemblea de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) i que repercutirà en una pujada de 25 euros en el rebut de l'aigua en 2025 de les famílies de Torrent.



El portaveu del PSOE de Torrent, Andrés Campos, insta a Amparo Folgado que "per una vegada es pose al costat de les famílies torretines i aprove una moció que pretén pal·liar una nova acanada en el rebut de l'aigua per part de la seua alcaldessa que, fins a arribar al poder, prometia abaixar els impostos i en un any no ha parat de pujar-los. Va d'acanada en acanada a la butxaca de les famílies torrentines".


Els socialistes proposen al Ple la creació d'una subvenció per a premiar el reciclatge, dotada pressupostàriament, i que se sol·licite a la EMTRE una rebaixa de la Taxa TAMER a aquells municipis amb millors xifres en reciclatge, beneficiant així als ciutadans més compromesos amb el medi ambient, en una demostració del seu compromís amb la sostenibilitat i el reciclatge.



"El Grup Socialista està compromés amb la lluita contra el canvi climàtic i el desenvolupament de polítiques sostenibles que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Amb aquesta iniciativa, busquem que Torrent es convertisca en un referent en reciclatge i sostenibilitat dins de la Comunitat Valenciana", conclou Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.5.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.