Dimarts, 22 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimarts, 22 de Octubre del 2024 a les 11:01:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Octubre del 2024
MEDI AMBIENT

El PP acusa Pedro Sánchez de la pujada del rebut de l'aigua

El secreatri general dels populars a Torrent, José Gozalvo recorda que, "la llei d'economia circular de Sánchez té una doble pujada d'impostos, en crear aquest nou impost local i l'obligada pujada de la TAMER en l'aigua"

El Partit Popular ha acusat el president del govern Pedro Sánchez de la pujada de la taxa TAMER un 23%, que es cobra en el rebut de l'aigua. En aquesta norma, aprovada en les Corts amb el suport de Sánchez i els seus socis de govern, amb l'abstenció del PP, s'obliga al EMTRE, en el cas de l'àrea metropolitana de València, a cobrar directament al ciutadà la nova taxa de residus, un cost que fins l'any passat podien assumir els ajuntaments.



El secretari general dels populars a Torrent i representant en el EMTRE, Jose Gozalvo, ha explicat que "la pujada de la TAMER aprovada en el EMTRE és una imposició de Sánchez i la seua fixació amb carregar d'impostos als ciutadans, ja que, sense eixa nova norma, enguany la taxa TAMER haguera baixat per a tots els torrentins gràcies a la gestió del PP en les entitats que dirigeix, com el EMTRE".



Nou impost d'escombraries
A més, segons apunten els populars, aquesta llei del govern de Sánchez i SUMAR també obliga a la creació d'un nou impost de residus per part dels ajuntaments en 2025, per la qual cosa la pressió fiscal serà encara major gràcies a Pedro Sánchez enguany que ve. "La llei d'economia circular de Sánchez té una doble pujada d'impostos, en crear aquest nou impost local i l'obligada pujada de la TAMER en l'aigua, a part de ser un atac directe a l'autonomia local" evidència Gozalvo.



La formació local apunta que l'excusa esgrimida per Sánchez per a crear aquests impostos i taxes, que és segons ell per obligació de la Unió Europea és mentida en ser només recomanacions dels organismes comunitaris, però mai una imposició, o com a mínim no amb tanta prematura i urgència.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.79.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.