Dimarts, 22 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimarts, 22 de Octubre del 2024 a les 11:01:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Imatge d'arxiu de la fira que organitza ACST en Torrent Imatge d'arxiu de la fira que organitza ACST en Torrent
REDACCIÓ
Dimecres, 16 de Octubre del 2024
COMERÇ

Idea't s'uneix a les celebracions del Dia del Comerç Local

Una iniciativa impulsada per la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana destinada a reivindicar l'esforç que realitzen els comerciants

L'Ajuntament de Torrent, a través d'IDEA'T i la Regidoria de Comerç, Ocupació i Mercats han organitzat una sèrie d'activitats amb motiu del "Dia del Comerç Local", 25 d'octubre. Una iniciativa impulsada per la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana i destinada a donar visibilitat al comerç local i a reivindicar l'esforç que realitzen els comerciants dia rere dia per mantindre oberts els establiments i vives els nostres carrers, a més de la importància que té el comerç local en l'economia de la ciutat.



Del 14 al 25 d'octubre, els veïns i comerciants de Torrent podran gaudir de sortejos, premis i esdeveniments el protagonista dels quals serà el teixit comercial del municipi. Entre les activitats destacades es troba un sorteig de deu premis de 300 euros entre els clients que compren en els comerços locals participants des del 14 al 24 d'octubre. El sorteig tindrà lloc el 25 d'octubre.



Una altra de les grans novetats és la "I Edició dels Premis "Comerç de Torrent: Bones Tendes i Bona Gent", que reconeixerà la labor dels comerços locals en tres categories, Trajectòria comercial: dedicada a aquells negocis que han demostrat la seua dedicació i esforç al llarg dels anys. Innovació: premiant als comerços que han destacat per la seua creativitat i adaptació i Responsabilitat Social i Sostenibilitat: per a aquells que aposten per la cura del medi ambient i el compromís social.



Els tres guanyadors, un per categoria, rebran un premi en espècie que consistirà en: un distintiu acreditatiu del premi, publicitat i assessoria especialitzada en l'àrea del seu interés. El lliurament d'aquests guardons se celebrarà el 23 d'octubre, en un acte que comptarà amb la participació del monologuista valencià Óscar Tramoyeres.



Com a colofó, el 25 d'octubre, l'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent (ACST) organitzarà la ja tradicional "Mostra Empresarial de Torrent", on els comerços locals i altres negocis de la ciutat podran exhibir els seus productes i serveis, contribuint així a dinamitzar l'economia local.



La regidora de Comerç, Ocupació i Mercats, Sandra Fas, ha manifestat que "la celebració d'aquest dia té com a objectiu donar visibilitat al comerç local i remarcar l'esforç que realitzen dia rere dia, per mantindre oberts els establiments i vives els nostres carrers, a més de la importància que té el comerç local en la contribució al dinamisme de l'economia i enfortint la posició de Torrent com a marca i referent a la Comarca".


"Convide a tots els comerciants a participar activament en aquestes activitats, ressaltant la importància de la implicació d'un comerç local consolidat en la promoció i revitalització econòmica de la ciutat. Amb aquestes iniciatives, Torrent reafirma el seu compromís amb el xicotet comerç i reforça la seua aposta per un model econòmic basat en la proximitat, la innovació i la sostenibilitat", ha emfatitzat la regidora.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.7.186

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.