Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 15 de Octubre del 2024
BENESTAR SOCIAL

Oberta la convocatòria d'ajudes per a famílies monoparentals 2024

El termini per a sol·licitar aquesta ajuda de 400 euros s'allargarà fins al 26 de novembre

L'Ajuntament de Torrent ha anunciat l'obertura de la convocatòria d'ajudes econòmiques destinades a famílies monoparentals amb baixos ingressos per a l'any 2024. L'anunci va ser publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) del 14 d'octubre i ja s'ha obert el termini fins al 26 de novembre per a sol·licitar l'ajuda. Aquesta iniciativa té com a objectiu fer costat a aquestes famílies en el manteniment del seu entorn social, en el marc del Pla Estratègic de Subvencions del consistori per al període 2024-2026.



Les ajudes estan dirigides a famílies monoparentals que compten amb el títol oficial expedit per la Generalitat Valenciana o que ho hagen sol·licitat recentment, en 2023 o 2024, i es troben a l'espera de resolució. Entre els requisits principals, s'estableix que els sol·licitants han de residir a Torrent durant un mínim de dos anys i complir amb uns certs criteris econòmics, com no superar el 1,3 de l'IPREM (Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples), entre altres.



La regidor delegada de Família, Infància i Política Lingüística, M.ª Ángeles Lerma, ha destacat la importància d'aquesta mesura: "Amb aquestes ajudes, continuem treballant perquè cap família de Torrent es quede arrere. Sabem que les famílies monoparentals, en molts casos, afronten majors dificultats, i volem oferir-los un suport que els permeta mantindre la seua estabilitat econòmica i social. Aquest tipus d'iniciatives són essencials per a garantir la igualtat d'oportunitats i la inclusió a la nostra ciutat".



A més, Lerma ha subratllat el compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la millora de les condicions de vida dels veïns més vulnerables: "El nostre objectiu és que cada xiquet en una família monoparental tinga les mateixes oportunitats que qualsevol altre. Per això, aquestes ajudes no sols proporcionen un respir econòmic, sinó que també reforcen el teixit social de la nostra ciutat."



La quantia total assignada a aquestes ajudes és de 40.000 euros, i l'ajuda individual serà de 400 euros per família. Les sol·licituds es podran presentar durant un període de 30 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació en el BOP. Els interessats poden obtindre més informació i els formularis necessaris en la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrent, el formulari de sol·licitud és el INFA-003. Aquesta iniciativa pretén oferir un suport econòmic a les famílies que més el necessiten, promovent la igualtat d'oportunitats a la ciutat de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.162.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.