Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 15 de Octubre del 2024

A licitació l'estudi del soterrament de les vies del metro en Camí la Noria

El president de la Generalitat, Carlos Mazón anuncie aquest projecte durant la seua visita al nou centre de serveis socials

l president de Generalitat de Valenciana, Carlos Mazón ha anunciat la licitació de l'estudi del soterrament de les vies del metro al seu pas per Camí la Noria en la seua visita al nou centre de serveis socials "Elncarna Borrás". Aquest projecte presentat en 2009 per la qual en eixe moment era alcaldessa de Torrent, Mª José Català, va quedar abandonat en un calaix fins hui quan totes dues administracions, Generalitat i Ajuntament de Torrent, han decidit reprendre-ho.



Fa ara 15 anys va ser presentat amb un pressupost de 85 milions d'euros el soterrament d'1,5 quilòmetres de vies. El president ha insistit que "hi haurà projecte i desenvolupament per a soterrar el metro a Torrent. Serà una gran obra per la vertebració i per eixa mobilitat moderna per la qual apostem". Mazón ha aclarit que és "prompte" per a fixar terminis, per exemple d'inici de les obres, però sí que ha remarcat que "s'ha licitat l'estudi previ que no s'havia fet mai i ara hi ha ja un pressupost i la licitació d'aquest estudi".



Una lluita veïnal
L'Associació de Camí la Noria porta més de quatre dècades intentant acabar amb l'aïllament del barri provocat per les vies i que ha anat degradant la zona any rere any. En 2011 el projecte va ser presentat als veïns i veïnes del barri amb una maqueta en la qual es va presentar l'estació del "futur" que més d'una dècada després no s'ha realitzat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.242.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.