Dimarts, 22 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimarts, 22 de Octubre del 2024 a les 10:33:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 10 de Octubre del 2024
TRADICIONS

Torrent es vist de gala per a celebrar el Nou d'Octubre

Centenars de torrentins i torrentines van omplir el recorregut de la Processó Cívica i van gaudir del concert en homenatge a Nino Bravo als peus de la Torre

Torrent es va visitar de gala per a celebrar el Nou d'Octubre. Centenars de torrentins i torrentines van eixir al carrer per a gaudir de la Processó Cívica i del concert en homenatge a Nino Bravo als peus de la Torre. A les set en punt de la vesprada la Real Senyera baixava del balcó de l'Ajuntament de Torrent entre els aplaudiments dels assistents i amb l'assistència de l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i la corporació municipal en ple.



Els encarregats de portar la Senyera van ser els capitans moro i cristià, Vicente Bacete i Miguel García que es van alternar per a portar-la durant tot el recorregut acompanyats de les Falleres Majors de Torrent, Alicia Moreno i Ana Barberà la Reina de la Trobada, Mariola Garrido i la Musa de la Música, Lucía Mora al costat de la resta d'autoritats de la localitat i la Cort d'Honor de les Falleres Majors de Torrent.



El recorregut, modificat l'any passat va passar per l'Avinguda al Vedat i va entrar a la plaça Major pel carrer Sagra. Enguany, com a novetat, obria la processó cívica un gegant Jaume I de tres metres d'altura. Després de la Processó Cívica va ser el moment dels discursos, tant del regidor de Cultura, Aitor Sánchez, que va recordar la figura de l'homenatjat Nino Bravo i de l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado que va enaltir i va recordar la importància de ser torrentins i valencians en un dia com el Nou d'Octubre.



El concert homenatge a la Senyera i a Nino Bravo va estar a càrrec de l'orquestra de la Unió Musical de Torrent i del tenor torrentí Pascual Andreu que va fer un repàs dels grans èxits de Nino Bravo i va finalitzar amb els himnes de Torrent, de la Comunitat Valenciana i d'Espanya. La jornada festiva va acabar amb un castell de focs artificials que va posar punt final als actes del Nou d'Octubre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.195.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.