Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 18 de Octubre del 2024 a les 12:56:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 10 de Octubre del 2024
FUTBOL

El torrentí Santi Marín porta al Manises CF a l'eliminatòria de la Copa del Rei

L'equip de futbol de la localitat veïna va véncer al Dolorense a Cartagena per 1-3 i sabrà el seu rival després del sorteig que es realitzarà a les 13.00 hores de hui 10 d'octubre

El torrentí Santi Marín ha fet història, aquesta vegada, amb el Manises CF en portar al seu equip a la primera de les eliminatòries de la Copa del Rei. L'equip de futbol de la localitat veïna va véncer al Dolorense a Cartagena per 1-3 i sabrà el seu rival després del sorteig que es realitzarà a les 13.00 hores de hui 10 d'octubre. Els partits de la primera eliminatòria de Copa del Rei se celebraran entre els dies 29, 30 i 31 d'octubre de 2024.



En el sorteig s'utilitzaran set copes, en cadascuna d'elles als 16 equips de Primera Divisió, els 21 equips de Segona Divisió, els 16 equips de Primera Federació, els 35 equips de Segona Federació, els 8 equips de Tercera Federació, els 4 semifinalistes de la Copa Federació i els 10 equips vencedors de l'eliminatòria prèvia, entre ells el Manises CF.



Marín va agrair al seu equip el treball i l'esforç, però també a la seua família, als seus pares i als seus fills Andreu i Ferran que sempre han confiat que aquest moment arribaria. "El meu fill Ferran porta des de huitens de final de la Copa *Nostra un equip de primera i ja estem ací, Ferran a pel de primera".



El juliol de 2020 l'entrenador torrentí va aconseguir l'ascens amb el Torrent CF després de 27 anys. Mesos després, el febrer de 2021, va ser destituït de l'equip i va ser fitxat pel Paiporta en 2022. Després del seu pas pel Paiporta va recavar al Manises CF on va aconseguir alçar-se amb la Nostra Copa la temporada passada que li donava l'oportunitat de jugar la Copa del Rei per la qual cosa va ser renovat una temporada més. El Manises CF espera ara el seu rival de primera, en paraules de Santi Marín, "a veure si ens toca el València CF".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.221.231

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.