Dissabte, 05 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 04 de Octubre del 2024
MEDIO AMBIENTE

Torrent fregarà els 34 graus aquest pròxim diumenge

El vent de ponent continua castigant la capital de l'Horta Sud i a la resta del territori amb temperatures més pròpies de l'estiu que de la tardor

Sembla que les temperatures altes no volen abandonar-nos i després del descens tèrmic d'aquest divendres el cap de setmana començarà amb un ascens tèrmic que culminarà el diumenge amb màximes que fregaran i fins i tot poden superar els 34 graus. El vent de ponent, que continua castigant la capital de l'Horta Sud i a la resta del territori valencià, deixarà temperatures més pròpies de l'estiu que de principis d'octubre.



Aquest ascens tèrmic continuarà la jornada del dilluns amb màximes de 31 graus. Aquestes altes temperatures continuaran fins a almenys el pròxim cap de setmana. Concretament, el Nou d'Octubre els torrentins i torrentines celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana amb el termòmetre fregant els 30 graus. Els vents de ponent i del sud que ens acompanyaran durant tota eixa setmana, tornaran a deixar mínimes, la matinada del dimecres al dijous, de 22 graus, vivint de nou una nit tropical en ple mes d'octubre.



De nou els fronts que entraran per la part occidental de la península que, mentre en l'oest del país deixarà fortes pluges amb borrasques de gran impacte, en l'est es viuran dies més propis del mes de juliol i agost. Una vegada més aquesta situació allunya la possibilitat de pluges en la Comunitat Valenciana que continuarà amb màximes 10 vegades més elevades del que hauria de ser per a un mes d'octubre. De moment, ni a curt ni a mitjà termini es preveu un front que deixe pluges abundants que alleugen la greu situació de sequera que estem patint.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.255.178

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.