Diumenge, 06 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
FERNANDO BENJUMEA
Dijous, 03 de Octubre del 2024
SEGURETAT

Torrent celebra el Dia de la Policia Nacional en honor als Àngels Custodis

Una jornada emotiva amb homenatges i reconeixements al cos policial per la seua dedicació i servei a la comunitat.

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha participat en la celebració del Dia de la Policia Nacional, un esdeveniment organitzat en honor als Àngels Custodis. La cerimònia va començar amb una missa a la Parròquia de Santa Maria del Monte Vedat, seguida d'un desplaçament a la Comissaria de Policia Nacional de Torrent, on es va dur a terme l'acte, presidit pel Magistrat Jutge Decà, el Comissari de la Policia Nacional de Torrent i l'alcaldessa mateixa.

 

Durant la cerimònia, es va rendir un emotiu homenatge als policies que han perdut la vida en acte de servei, realitzant una ofrena d'una corona de llorer. A més, es va condecorar a dos agents que han assolit la seua merescuda jubilació, així com a l'ex Comissari Principal de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez.

 

El Comissari de la Policia Nacional, Felipe Mª Lluch, va destacar durant la seua intervenció els serveis i activitats desenvolupats al llarg de l'any. En el seu discurs, va fer èmfasi en la col·laboració i els avanços en matèria de seguretat aconseguits junt amb la Policia Local de Torrent, la Guàrdia Civil i Protecció Civil. També va expressar el seu agraïment per la bona relació i el treball conjunt que ha mantingut amb l'Ajuntament de Torrent, en especial amb l'alcaldessa Folgado.

 

Al finalitzar l'acte, l'alcaldessa va expressar el seu suport a les forces de seguretat, afirmant: “Vam estar al gener acompanyant al Cos en la commemoració del seu Bicentenari i hui he assistit per a mostrar el meu suport i compromís amb les forces de seguretat, especialment amb la Policia Nacional, així com amb la seguretat i el benestar dels nostres ciutadans. És fonamental la estreta col·laboració que mantenim amb els cossos de seguretat, i vull agrair i ressaltar la important labor que estan realitzant en pro de la protecció i seguretat dels torrentins. En nom del govern, vull manifestar la nostra més alta valoració i respecte pel seu treball i el nostre compromís de continuar col·laborant junts per la seguretat de la nostra ciutat.”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.137.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.