Diumenge, 06 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
FERNANDO BENJUMEA
Dijous, 03 de Octubre del 2024

El Club de Fotografia de Torrent mostra els retrats de 34 majors al Museu de l’Horta Sud

La tercera edició d'"Els Nostres Majors” inclou els treballs de 15 representants del col·lectiu.

El Museu Comarcal de l’Horta Sud Josep Ferrís March ha inaugurat aquest dimecres l’exposició “Els Nostres Majors”, organitzada pel Club de Fotografia de Torrent. La mostra consta de 34 retrats de persones amb més de 80 anys i estarà oberta al públic fins al 18 d'octubre.

 

Aquesta és la tercera edició de la iniciativa “Els Nostres Majors”, que busca retre homenatge a una generació que va viure moments històrics com la guerra, la postguerra i la dictadura, i que ha estat testimoni de les transformacions socials que han tingut lloc amb l'arribada de la democràcia.

 

Els retrats exhibits han estat realitzats per una quinzena de membres de l’associació, entre ells fotògrafs i fotògrafes aficionats, que han capturat els rostres, expressions i sentiments dels majors de la ciutat. El comerç local La Clau d’Alba ha col·laborat amb la iniciativa.

 

El president de la Mancomunitat, José F. Cabanes, ha valorat la importància de l’exposició, afirmant que “les persones protagonistes són una generació irrepetible que admiramos i homenatgem, ja que continuen sent, en molts aspectes, els nostres referents. Les portes del Museu de l’Horta Sud sempre estaran obertes a iniciatives com aquesta, que neixen del moviment associatiu i combinen la vessant cultural amb la social”.

 

La secretària del Club de Fotografia de Torrent, Susana Castillo, ha destacat l'esforç realitzat per garantir la qualitat de la mostra: “Hem mantingut nombroses reunions, hem revelat les fotografies de manera conjunta i estem molt satisfets amb el resultat”.

 

A la inauguració van assistir els protagonistes de l’exposició, juntament amb les seves famílies, així com autoritats locals, incloent el president de la Mancomunitat, José F. Cabanes; el president del Club, Fernando Blasco, i la secretària, Susana Castillo.

 

L’exposició es podrà visitar en l’horari d’automne del Museu Comarcal de l’Horta Sud, de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores, fins al 19 d'octubre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.203.96

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.