Dissabte, 05 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
FERNANDO BENJUMEA
Dijous, 03 de Octubre del 2024

"DESPISTAS", el joc de Tranjis Games que canvia les regles de l'ingeni

El joc creat pel torrentí Marc Fresquet en el que la rivalitat i l'estratègia es combinen per a mantindre't en suspens a cada torn.

Si eres d'aquells a qui els agraden els jocs de taula on la diversió, la rapidesa mental i l'estratègia van de la mà, aleshores "Despistas" hauria d'estar al teu radar. Aquest joc de l'editorial Tranjis Games està causant sensació per una mecànica que, a primera vista, sembla senzilla, però que dona un gir totalment inesperat: el primer equip a respondre a la pista donada no és el teu, és l'altre!

 

En "Despistas", els jugadors s'organitzen en dos equips. La dinàmica comença amb un jugador que dona una pista sobre una paraula o concepte, però ací és on el joc marca la diferència: abans que el seu propi equip puga intentar endevinar, són els membres de l'equip contrari els qui tenen la primera oportunitat de respondre. Açò afegeix una tensió emocionant, ja que no només es tracta de donar bones pistes, sinó de fer-ho amb l'equilibri just per a no facilitar la resposta a l'altre equip. Si l'equip contrari falla, aleshores el teu equip té l'oportunitat d'aprofitar la pista o les deduccions que ja s'han fet. El suspens i l'estratègia estan garantits! Aquest detall original converteix "Despistas" en una experiència plena de girs inesperats. Els jugadors han de ser ràpids, però també astuts, buscant sempre la manera d'enganyar una mica l'equip rival sense despistar massa els seus propis companys. Aquesta barreja de competitivitat sana i companyonia el fa perfecte tant per a reunions familiars com per a nits de joc amb amics. Fins i tot el reconegut grup de música Despistaos ha visitat l'estudi de l'editorial, situat a Madrid, per a jugar diverses partides al joc de nom quasi idèntic.

 

A més, el que afegeix un toc especial per a nosaltres és que el creador d'aquest joc, Marc Fresquet Martínez, és ni més ni menys que de Torrent, la mateixa localitat que aquest periòdic. Un motiu més perquè a la nostra ciutat ens sentim orgullosos de comptar amb un talent que ha aconseguit innovar en el món de l'entreteniment. Així que, si estàs buscant un joc que capgire les convencions i que sorprenga en cada partida, no busques més. "Despistas" no només és original, sinó que té tot el necessari per a convertir-se en un imprescindible en qualsevol ludoteca. T'atrevixes a jugar sense despistar-te?

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.75.221

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.