Dissabte, 05 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Octubre del 2024
MEDIO AMBIENTE

Torrent passarà de l'estiu a la tardor en tan sols 24 hores

Octubre ha vingut acompanyat d'un ascens tèrmic que deixarà els termòmetres per damunt dels 32 graus gràcies al vent de ponent

Torrent passarà de l'estiu a la tardor en tal només 24 hores. El mes d'octubre ha vingut acompanyat d'un ascens tèrmic que deixarà els termòmetres per damunt dels 32 graus aquest dimecres 2 d'octubre. Però aquest descens tèrmic a penes durarà 24 hores, ja que el divendres les temperatures tornaran a pujar i segons l'AEMET s'espera que s'arriben als 35 graus de màxima el diumenge 6 d'octubre.



Aquestes temperatures, més pròpies de l'estiu que de la tardor tenen tendència a continuar, ja que una sèrie de fronts atlàntics que deixaran pluja en la part oest de la península provocaran que el ponent torne a ser protagonista sobretot el pròxim 9 d'Octubre on s'esperen temperatures molt per damunt de la mitjana per a un mes d'octubre.



La mala notícia continua sent l'absència de pluges. Ni a curt, mitjà ni llarg termini es preveu un episodi de precipitacions que alleuge la falta de pluja en la Comunitat València i concretament a la comarca de l'Horta Sud on ha plogut un 68 % menys de l'habitual. Això es tradueix en el fet que aquest any hidrològic és el segon més sec des que es tenen registres.



El mes de setembre ha deixat un total de més de 50 litres per metre quadrat convertint-se en el mes més plujós de 2024. Li segueix el mes de juny amb més de 28 litres per metres quadrat i en tercera posició el mes de març amb quasi 22 litres per metre quadrat. En total Torrent ha acumulat una mica més de 150 litres per metre quadrat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.206.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.