Dissabte, 05 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Octubre del 2024
CINEMA

L'Auditori de Torrent obri nova temporada al el cicle de cinema independent

La temporada de tardor s'inaugura amb el Cicle de Cinema Independent, que enguany té com a protagonistes a les actrius i actors valencians que han fet el salt a la pantalla gran

La temporada de tardor de l'Auditori de Torrent s'inaugura, com és habitual en els últims anys, amb el Cicle de Cinema Independent, que enguany té com a protagonistes a les actrius i actors valencians que han fet el salt a la pantalla gran. Així, del 4 al 6 d'octubre, es projectaran els treballs de Lorena López Les vacances de Mara), Jaime Pujol (Només!) i Sergio Caballero (Coses a fer abans de morir). Els tres intèrprets participaran en la presentació i posterior col·loqui de cadascuna de les pel·lícules, al costat de Jorge Castillejo (investigador i escriptor cinematogràfic, i membre de l'Acadèmia de Cinema).


El primer dels treballs que es projectarà és l'acabada d'estrenar Les vacances DE MARA, dirigida per Elena Escura, i amb un repartiment que reuneix a Lorena López, Mireia Pérez, Ramón Ródenas, Toni Agustí i Guille Zavala. Mara visita inesperadament a una vella amiga, Vera. Després de passar una jornada juntes, s'acomiaden: són vacances de Pasqua i ambdues tenen viatges programats. No obstant això, quan Vera se n'ha anat, Mara retrocedeix sobre els seus passos i decideix instal·lar-se a casa de la seua amiga. Les vacances de Mara és una reflexió sobre eixe període de la vida en el qual potser ja és massa vesprada per a tornar a començar i cal assumir les decisions preses i les seues conseqüències. (divendres 4 d'octubre a les 19 h)

 

El cicle continua amb la comèdia SOL! del britànic Nic Cornwall. Barney, el seu protagonista, és un jove músic londinenc que hereta una xicoteta casa en un poble espanyol en ruïnes, i tot el que desitja fer és vendre-la i tornar a Londres, abans que els vilatans descobrisquen que és el fill de l'home que va arruïnar el poble temps arrere. Al costat de Jaime Pujol, l'elenc compta amb Tristam Summers, Candela Gómez i Ben Freeman, entre altres. (dissabte 5 d'octubre a les 19 h).


El cicle es tanca amb Coses a fer abans de morir, amb direcció de Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens. Aquest llargmetratge és un cant a l'amistat encarnat en un grup d'amics que, als seus trenta i tants es veuen colpejats per la mort de Sam, el més jove de tots ells. Després del funeral hauran de complir la seua última voluntat: un peculiar joc que posarà sobre la taula pors, desitjos, prejudicis i secrets ocults. A més de Sergio Caballero, completen el repartiment d'aquest treball Oriol Tarrasón, Manuel Maestro, Àngel Fígols, Mireia Pérez, Vanesa Cano i Cristina Fernández Pintado. (diumenge 6 d'octubre a les 19 h).


Les tres pel·lícules es projectaran en versió original amb subtítols en castellà. Invitacions disponibles en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.35.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.