Dissabte, 05 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Octubre del 2024
BENESTAR SOCIAL

Torrent celebra el Dia Internacional de les persones Majors

Una marxa reivindicativa i activitats diverses homenatgen la importància de les persones majors a Torrent

El municipi de Torrent ha donat començament a la Setmana del Major aquest 1 d'octubre amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones de Edat. La jornada ha arrancat amb una marxa reivindicativa que ha recorregut l'Avinguda al Vedat i ha conclòs a la Plaça Bisbe Benlloch, on han participat usuaris dels tres centres municipals de majors, així com residències i centres de dia.

 

Encapçalant la marxa, sota el lema "Som Essencials", es trobava l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, acompanyada pel regidor de Serveis Socials, Arturo García, i altres membres de la corporació municipal. A la Plaça Bisbe Benlloch, la usuària María Mateo va ser l'encarregada de llegir el manifest de l'any, centrat en els drets de les persones majors, i Conchín Esteban va llegir el manifest "Som Essencials".

 

L'alcaldessa Folgado va tancar l'acte agraint als majors la seva contribució a la societat, ressaltant el seu paper clau en les famílies i a la ciutat. També va destacar el compromís de l'Ajuntament en la millora de l'accessibilitat, els serveis assistencials i l'envelliment actiu, mencionant iniciatives com els cursos intergeneracionals de maneig de mòbils i el retorn dels balls per a majors.

 

La jornada ha continuat amb la inauguració d'una exposició de treballs realitzats pels majors al Centre de Majors Verge de l'Olivar i culminarà aquesta vesprada amb un concert de l'Agrupació Musical Els Majors de l'Horta Sud a la Sala Mariano Puig Yago. Les activitats de la Setmana del Major es prolongaran fins divendres, 4 d'octubre, amb una jornada de convivència, un dinar i un espectacle de varietats a l'Àgora del Parc Central.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.176.99

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.