Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Dimecres, 02 de Octubre del 2024
FUTBOL

El Torrent CF guanya els seus primers tres punts a casa davant el Mallorca B

Una actuació destacada en atac i una defensa sòlida permeten al Torrent CF obtenir els primers punts a casa

El Torrent CF va aconseguir la seua primera victòria com a local de la temporada en imposar-se 2-0 al filial del RCD Mallorca, en un partit disputat el diumenge 29 de setembre al San Gregori. L’equip valencià va dominar la primera part, generant nombroses ocasions i mantenint els visitants sota pressió constant.

El primer gol va arribar just abans del descans, quan Christian Albert, escorat a l’àrea, va disparar amb potència per avançar al Torrent. Malgrat les transicions ràpides del Mallorca B, que va estar prop d’igualar amb un baló que va donar al pal, l’equip local se’n va anar al vestuari amb avantatge de 1-0.

En la segona meitat, el joc va estar més tranquil fins que, al minut 60, el partit va agafar ritme. Els canvis realitzats per Vicente Mir van donar frescor al Torrent, que va anotar el segon gol després d’un centre precís de Christian Albert que Luis Navarro va convertir en el 2-0 definitiu.

El Mallorca B va intentar retallar distàncies amb algunes jugades aïllades, però el Torrent CF va mantindre la seua avantatge sense patir massa i va poder haver ampliat el marcador en els minuts finals. Amb aquesta victòria, l’equip de Vicente Mir suma la seua segona victòria de la temporada. La pròxima jornada, el Torrent CF s’enfrontarà al CE Europa, mentre que el Mallorca B rebrà l’Espanyol B.