Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Dimecres, 02 de Octubre del 2024
FUTBOL SALA

L'Hispànic Fuensanta aconsegueix la seua primera victòria en lliga per 4-3

El retorn de Hiskis marca la primera victòria de la temporada per al CEF Hispanic Fuensanta en un duel d’alts i baixos

El CEF Hispanic Fuensanta va sumar els seus primers tres punts de la temporada després de véncer 4-3 al CFS Borriana en un emocionant partit disputat al Pavelló Anabel Medina de Torrent. L’encontre, corresponent a la tercera jornada de lliga, va destacar per la tornada de Víctor Piqueres "Hiskis" després d’una llarga lesió, qui va sentenciar el partit amb un gol decisiu a falta de 40 segons per al final.

El partit va començar amb gran intensitat i, encara que els visitants es van avançar al minut 5, l’equip local prompte va prendre el control del joc. Els de Torrent van aconseguir empatar gràcies a un gol de Medrano al minut 11, seguit d’un altre de Diego que va posar el 2-1 abans del descans. Malgrat les nombroses ocasions dels locals, el marcador no es va ampliar fins al minut 24, quan Belda va anotar el 3-1.

No obstant això, errors defensius de l'Hispanic van permetre al CFS Borriana igualar el marcador amb gols als minuts 30 i 35, provocant moments de nerviosisme entre els locals. Finalment, Hiskis va marcar el 4-3 en els últims instants, assegurant una merescuda i soferta victòria per al seu equip. L'Hispanic Fuensanta, clarament superior durant tot el partit amb prop de 40 tirs a porta, visitarà el FS Alboraya en la pròxima jornada.

FITXA TÈCNICA

CEF Hispanic: Miguel, Pau, Belda, Vicente, Arce (Garrido, Medrano, Víctor “Hiskis”, Guilherme, Crys, Chapa, Diego). Entrenador: Roberto Piqueres.

GOLS: Minut 11 Medrano 1-1, minut 13 Diego 2-1, minut 24 Belda 3-1, minut 39 Hiskis 4-3.

CFS Burriana: José, Iván, Damián, Ismael, Alan (Alberto, Antonio, Anluiberk, Kevin, Brayan, Rommel, Rubén). Entrenador: Alfonso Sánchez.

GOLS: Minut 5 Kevin 0-1, minut 30 Ismael 3-2, minut 35 Rommel 3-3.

Àrbitres: Srs. Ernesto Martínez i Jorge Carlos Ortega.

Assistent: Sr. Javier Corba. Valencians, arbitratge correcte.