Diumenge, 06 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Octubre del 2024
BÀSQUET

Culmina amb èxit la VI Edició del "Torneig Internacional Ciutat de Torrent de bàsquet

L’Olimpia Milà conquereix el títol en un torneig ple d'emoció i amb una gran participació de públic

La setmana passada es va dur a terme a Torrent una nova edició del Torneig Internacional U18. Tant el Pavelló El Vedat com el Pavelló Toll i l’Alberca van acollir algunes de les millors acadèmies de bàsquet d'Europa. Els equips del Real Madrid, FC Barcelona, València Basket, Olimpia Milà, Zalgiris Kaunas, Baskonia, Joventut de Badalona i l’amfitrió, NB Torrent, van competir en una fase de grups molt renyida que va determinar els encreuaments per a les posicions finals. El dissabte a la vesprada van començar les eliminatòries, que van definir els finalistes: Real Madrid i Olimpia Milà.

 

Els últims enfrontaments es van disputar el diumenge de matí al Pavelló El Vedat, on l’Olimpia Milà es va coronar campió després de superar tant el FC Barcelona a les semifinals com el Real Madrid a la gran final. La classificació final va ser la següent: 1r Olimpia Milà, 2n Real Madrid, 3r FC Barcelona, 4t València Basket, 5é Baskonia, 6é Zalgiris Kaunas, 7é Joventut de Badalona i 8é NB Torrent.

 

El torneig va comptar amb la presència d’algunes de les grans promeses del bàsquet europeu. El quintet ideal va estar format per jugadors com Mohamed Dabone (Barça), Sidi Gueye (Real Madrid), Ignas Stombergas (Zalgiris), Achile Lonati (Milà) i el pivot de 2,19 m Luigi Suigo (Milà). L'MVP va ser atorgat a Juom Maker Bol (Baskonia).

 

El torneig va establir un nou rècord d’assistència al Pavelló El Vedat i va comptar amb la presència de figures destacades del món de l'esport, així com de membres de la Corporació Municipal, la Fundació Esportiva Municipal, la Regidoria d’Esports i diversos patrocinadors. Tots ells, col·laboradors del Nou Bàsquet Torrent com a entitat organitzadora.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.215.96

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.