Dissabte, 05 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 04 de Octubre del 2024 a les 16:06:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Octubre del 2024
POLÍTICA

Maroto reviu en L'Opinió de Torrent la polèmica de les Meses de Contractació

Els socialistes exigeixen novament que el PP rectifique "públicament i demane disculpes a la ciutadania i als grups de l'oposició per haver difós informació falsa"

Les declaracions que l'exportaveu popular, Pepe Maroto, va oferir en exclusiva a l'edició digital de l'Opinió de Torrent ha revivat la polèmica de les Meses de Contractació que continua enfrontant als partits de l'oposició amb el Partit Popular. Fa uns dies el PP acusava el Partit Socialista i a l'agrupació d'esquerres de Compromís, Podem, Esquerra Unida, de no assistir a un alt percentatge de les "121 Meses de Contractació" subscrites des de l'inici de l'actual legislatura. Aquest fet va ser desmentit per l'oposició en un comunicat de premsa i per l'exportaveu popular, Pepe Maroto. Maroto en declaracions en exclusiva afirmava que "l'oposició té raó, no recorde cap falta d'assistència ni d'Andrés Campos (PSOE) ni de Xavier Martí (Compromís, Podem, EU)". Jo he sigut president de la mesa de Contractació durant 13 mesos.



Andrés Campos, portaveu del PSOE, ha manifestat que "les declaracions de Pepe Maroto no sols confirmen la falsedat de les dades presentades pel PP, sinó que també revelen el distanciament d'alguns membres del seu propi partit amb el lideratge autoritari i manipulador d'Amparo Folgado. Una vegada més, queda clar que el PP de Torrent i Folgado recorren a la mentida per a manipular a la ciutadania i mantindre el seu poder, fins i tot a costa de la veritat i de la seua pròpia gent".



Renúncia per "problemes de salut"
El mes de juliol passat saltava la notícia de la renúncia de Pepe Maroto, regidor d'Hisenda i portaveu del PP a l'Ajuntament de Torrent per, segons un comunicat dels populars, "problemes de salut". Maroto va ser el fitxatge estrela d'Amparo Folgado en les locals de 2023 i anava com a número dos en les llistes electorals que tants maldecaps li va provocar a Folgado. El PP encara sense guanyar les eleccions, gràcies a un acord amb VOX va arrabassar l'alcaldia al PSOE de Jesús Ros i Maroto va ser nomenat regidor d'Hisenda i portaveu del partit a l'Ajuntament.



El mes de maig passat l'exportaveu popular va protagonitzar una polèmica en un ple ordinari afirmant que "les declaracions que posen en la meua boca sobre Ángel Contreras no han eixit de la meua boca, és més no em trobava ni a Torrent".  D'ací ve que Maroto posara en dubte que haja sigut la mateixa Sonia Roca, actual portaveu, la que afirmara el que apareix en la nota de premsa del PP.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.145.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.