Dimarts, 01 de Octubre del 2024

Actualitzada Dilluns, 30 de Setembre del 2024 a les 14:54:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Setembre del 2024
SEGURETAT CIUTADANA

L'Ajuntament de Torrent ret homenatge al seu Policia Local pel seu servei a la ciutat

Distincions i agraïments marquen una jornada de reconeixement als agents pel Dia de la Policia Local

Divendres passat 27 de setembre, Torrent va celebrar el Dia de la Policia Local, un esdeveniment en el qual es va retre homenatge als membres del cos per la seua dedicació i esforç al llarg de l'any, a més de reconéixer als policies jubilats per tota una vida de servei. Durant la cerimònia, es van atorgar distincions als agents destacats, així com felicitacions a membres de l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Torrent i a l'equip mèdic del SAMU, per diferents serveis destacats.



Els agents Ibán Fernández i Andrés Furió van ser condecorats amb la Medalla al Mèrit Policial Blau amb distintiu Blanco per un servei exemplar. Per part seua, els agents Sergio Gómez, Iván Molina i Miguel Ángel Olmedo van rebre la Medalla Blanca amb distintiu Blau després de completar 20 anys de servei, mentre que el Comissari Cap José Pascual Martínez, els inspectors Marcos Molina i Julián González, i l'agent Mª del Carmen Sanz van ser honrats amb la Medalla Marró amb distintiu Blau pels seus 30 anys de dedicació.



L'Ajuntament de Torrent també va voler reconéixer als agents jubilats enguany, Antonio Gutiérrez, Marcelino Castro i Justo Torrecillas, així com al Comissari Principal jubilat, Eduardo Martínez, qui va ser homenatjat pels seus més de 38 anys de trajectòria en la Policia Local.



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, va destacar en el seu discurs la importància d'aquests reconeixements com una mostra de gratitud de l'Ajuntament cap a la labor dels agents, ressaltant l'esforç diari en la protecció i auxili dels veïns. "Aquestes condecoracions són la forma que tenim d'agrair-vos el vostre treball i animar-vos a continuar desenvolupant la vostra labor, posant sempre al ciutadà en el centre de totes les actuacions", va afirmar Folgado.



Folgado també ha subratllat que "encara que no tots els integrants de la Policia Local pugeu hui a rebre distincions, el vostre treball diari és un exemple de servei públic i d'actes destacats al servei dels veïns i veïnes de Torrent". L'alcaldessa va tindre paraules d'afecte cap als membres del cos de la Policia Local jubilats durant aquest exercici "Gràcies a tots per aquests anys de dedicació plena a servir i protegir els veïns de Torrent", especialment al Comissari Principal jubilat enguany, Eduardo Martínez, amb més de 38 anys de servei.



Folgado també ha destacat en la seua intervenció que "l'Ajuntament de Torrent està compromés amb la modernització i ampliació de la Policia Local", a més, "la recent incorporació de 192 càmeres de vigilància a la nostra ciutat és una eina més que útil en la vostra labor de vigilància, servint diàriament per a l'esclariment i investigació de delictes per part de la policia i de la Guàrdia Civil".



Així com, el compromís en ferm de la creació de la Policia de Barri i l'ampliació de la plantilla, l'alcaldessa va destacar "prompte podrem anunciar que el reforç de la plantilla de la Policia Local de Torrent és una realitat i que els nostres carrers podran comptar amb el nombre d'agents que una Gran Ciutat precisa, millorant la qualitat del servei i les condicions laborals de tot el cos".



La regidora de Seguretat Ciutadana, Sonia Roca, també va felicitar els agents i va destacar la vocació, el sacrifici i la valentia que demostren diàriament en la seua labor. "Molts dels vostres sacrificis passen desapercebuts, però la vostra professionalitat és un exemple de compromís amb el servei públic", va subratllar Roca. A més, va assenyalar que "en cada pas que doneu, recordeu al món que el valor es mesura per la voluntat d'enfrontar-se a la por perquè uns altres puguen viure en pau".



L'acte va estar dirigit pel presentador Paco Nadal i va concloure amb la interpretació dels himnes de Torrent, de la Comunitat Valenciana i d'Espanya. Entre els assistents, es trobaven autoritats com el Comissari Cap de la Policia Nacional, Felipe María Lluch; la capitana Cap de l'Aquarterament Aeri del Vedat, Mª de la Mar Ochando; el Comandant Cap de la Guàrdia Civil de Paiporta, Marc Cortiella, i el Cap de Protecció Civil, Francisco Lona. La Fallera Major de Torrent, Alicia Moreno al costat de la seua Cort d'Honor, la Reina de l'Encontre, Mariola Garrido; els alferes de Moros i Cristians, Esther i Andrés; la Musa de la Música, María González, al costat d'altres representants destacats de la societat torrentina, també van acompanyar a la Policia Local en aquest emotiu homenatge. Van ser presents en l'acte, la recent Unitat de Vigilància Aèria amb la exhibició del Dron i l'agent K9-Hakan, de la unitat canina, que va ser molt reclamat pels presents, per a immortalitzar-se amb ell en fotografies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.46.92

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.