Dimarts, 01 de Octubre del 2024

Actualitzada Dilluns, 30 de Setembre del 2024 a les 14:54:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Setembre del 2024
POLIESPORTIU

Torrent recapta 12.725 euros en la RunCáncer 2024

Aquesta nova aportació eleva el total recaptat en totes les proves celebrades en aquesta edició i fins a la data a 229.248 euros

L'edició 2024 de la Carrera i Marxa contra el Càncer RunCancer ha tornat a fer gala de la solidaritat de Torrent, superant totes les expectatives tant en participació com en recaptació. Amb més de 2.545 corredors inscrits, una gran marea verda recorria dissabte passat 29 de setembre els carrers de la capital de l'Horta Sud.



Un any més, la ciutadania s'ha bolcat en aquesta iniciativa, impulsada per AECC València, amb el suport de la Junta Local AECC Torrent i la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent, demostrant el seu compromís en la lluita contra el càncer i aportant el seu granet d'arena.



Gràcies a la generositat de tots els participants, enguany s'ha aconseguit recaptar la xifra de 12.725 euros. Aquesta nova aportació eleva el total recaptat en totes les proves celebrades en aquesta edició i fins a la data a 229.248 euros. Una quantitat que permetrà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) continuar desenvolupant els seus programes d'investigació, prevenció i suport a pacients.



La prova, emmarcada en el circuit RunCáncer de la AECC València, va oferir dues modalitats: una carrera competitiva de 5 km i una marxa no competitiva de 4 km. Totes dues opcions van tindre un gran acolliment, demostrant que la RunCáncer és un esdeveniment per a tots els públics.



El regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha volgut "agrair la resposta dels ciutadans de Torrent. La RunCáncer s'ha consolidat com una cita ineludible en el nostre calendari esportiu i solidari. Gràcies a tots els participants, voluntaris i col·laboradors que fan possible aquest esdeveniment".



El regidor ha destacat també la importància de la col·laboració entre institucions i associacions per a avançar en la lluita contra el càncer: "L'Ajuntament de Torrent continuarà treballant al costat de la AECC per a organitzar esdeveniments com aquest que contribuïsquen a sensibilitzar a la societat sobre aquesta malaltia i a recaptar fons per a la investigació".



Podi de la prova:

Absoluta Masculí:

1r Javier Puchol Díaz

2n José Antonio Rivera García

3r Jesús Epifanio Velasco Arema

Absoluta Femení:

1a Anna Sánchez Gil

2a Sharon García Carrera

3a Raquel Serrano Martínez

Local Masculí:

1r Javier Puchol Díaz

2n Juan José Olmos Perelló

3r Jacobo Moreno Mora

Local Femení:

1a Sharon García Carrera

2a Raquel Serrano Martínez

3a Mari Carmen Aranda Banda

Club més nombrós: Torrent Corre (9 corredors).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.114.28

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.