Dimarts, 01 de Octubre del 2024

Actualitzada Dilluns, 30 de Setembre del 2024 a les 14:54:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Setembre del 2024

L'oposició demana les convocatòries i actes de les 121 meses de contractació de les quals parla el PP

L'exportaveu del PP, Pepe Maroto afirma que l’oposició té raó, "no recorde cap falta d'assistència ni d'Andrés Campos (PSOE) ni de Xavier Martí (Compromís, Podem, EU)"

Els partits de l'oposició a l'Ajuntament de Torrent han demanat per registre d'entrada les convocatòries i les actes de les 121 meses de contractació, que segons el PP, s'han convocat durant aquest primer any de legislatura. Segons el PSOE i el grup de Compromís, Podem i Esquerra Unida, en el registre dels portaveus de l'oposició consta que només s'han celebrat 40 Meses de Contractació des de l'inici de l'actual legislatura, per les 121 que assegura el PP en nota de premsa, acusant els portaveus de l'oposició de no haver assistit a un gran nombre d'elles. Tots dos portaveus demanen a la portaveu popular, Sonia Roca, "que, o bé aporte tota la documentació que no posseeix l'oposició, o bé rectifique i es disculpe del seu error davant els grups assenyalats i admeta que mentia".



En aquest sentit, el portaveu socialista, Andrés Campos es lamenta que, "la portaveu del PP es preste d'aquesta manera a enfangar la política local i tractar de manipular a la població, seguint l'estratègia de la seua líder Amparo Folgado. O no coneix el funcionament de l'administració, o qui l'assessora l'ha enganyada o esmente a consciència. Exigim que demostre les xifres que ha donat o que rectifique".



Per la seua part el portaveu de Compromís, Podem, EU afirma que, "El PP de Torrent, o esmente, o oculta informació a la ciutadania i als grups de l'oposició en més de 80 processos de contractació en els quals diuen que ens han convocat i sobre els quals no tenim ni la convocatòria ni la documentació ni les actes d'aquests, perquè, en aquest cas, estaríem parlant d'un tema molt seriós: prevaricació amb possibles conseqüències penals".



"L'oposició té raó"
A aquesta polèmica entre el PP i l'oposició s'ha incorporat l'exportaveu del PP a l'Ajuntament de Torrent, Pepe Maroto que ha eixit en defensa de l'oposició afirmant que no recorda "cap falta d'assistència ni d'Andrés Campos (PSOE) ni de Xavier Martí (Comprimiu, Podem, EU)". I explica la seua postura, "tenen raó. Jo he sigut president de la mesa de Contractació durant 13 mesos.

 

Maroto explica a més que, "cada dimecres es convoca una taula ordinària a la qual assisteixen els representants dels partits i quan aquesta acaba es reuneix una Mesa simplificada amb l'única assistència política de la presidència, que era jo". L'exportaveu del PP finalitza afirmant que, "És la veritat. Després parlen de la "máquina del fango" i alguns no saben més que tirar merda per la boca. A més, dubte molt que eixes manifestacions siguen de Sonia Roca".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.210.205

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.