Dimarts, 01 de Octubre del 2024

Actualitzada Dilluns, 30 de Setembre del 2024 a les 14:54:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Setembre del 2024
VIVENDA

Habitatge destina 2,6 milions d'euros a rehabilitar la "finca roja" del Xenillet

Els treballs se centraran en la millora de les condicions d'accessibilitat, eficiència, seguretat, imatge urbana i reparació de desperfectes

La Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge ha adjudicat les obres de rehabilitació de la coneguda com a "finca roja" en el barri de Xenillet per un total de 2,6 milions d'euros. L'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), dependent de la Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, ha adjudicat les obres per 2.597.022 euros (IVA exclòs). Aquesta actuació està cofinançada amb fons europeus Next Generation.



Aquestes obres, l'inici de les quals està previst per a novembre, donaran resposta als principals problemes detectats en aquest grup la promoció del qual data de 1987. Els treballs se centraran en la millora de l'accessibilitat a l'edifici i les zones comunes, al mateix temps que es dotaran d'habitatges accessibles a l'edifici en planta baixa. A més, s'instal·laran nous ascensors.



Pel que respecta a la millora de l'eficiència energètica, se substituiran les fusteries d'alumini exteriors, la qual cosa garantirà una important millora en l'habitabilitat dels habitatges. Els treballs també inclouen la reparació de danys i desperfectes puntuals en l'estructura i en la coberta de l'edifici. Atés que en l'actualitat l'edifici no disposa de cap sistema de protecció contra incendis ni enllumenat d'emergència, l'actuació preveu la disposició d'extintors per planta, igual que il·luminat d'emergència.



Quant als vestíbuls, se solucionaran els problemes en les instal·lacions comunes i es realitzaran millores estètiques, reparant aquells elements que es troben en mal estat i substituint bústies. Els treballs també pretenen unificar i potenciar la imatge urbana de l'edifici amb la finalitat de fomentar la cohesió social, a més de dignificar la imatge projectada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.235.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.