Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Setembre del 2024

Obert expedient als bars del carrer Pare Méndez en el tram Garbí i Tirant lo Blanc

Des del grup de Compromís, Podem, Esquerra Unida s’ha preguntat quan es faran efectius aquests expedients sancionadors per les queixes contínues

L’Ajuntament de Torrent ha ober expedient als establiments hostalers del carrer Pare Méndez entre els carrer Garbí i Tirant Lo Blanc. Des del grup Compromís, Podem, Esquerra Unida s’ha preguntat quan es va fer efectiu aquest expedient als bars que arrepleguen la major quantitat de queixes per molèsties i soroll que venen arrosegant des de fa més de dos anys.

 

Segons la regidora del partit, Mª Jesús Herrada, “ha sigut un estiu molt dur pel veïnat degut a la quantitat de soroll i molèsties que han hagut de patir i que no han deixat de telefonar a la Policia Local”. Herrada en el torn de precs i preguntes en el plenari de setembre va recordar que, “és un tema que es va arrastrants desde fa molt de temps, però en estiu les finestres estan obertes, la gent treballa i no han pogut descansar”.

 

Les queixes ja començaren en maig de 2022 quan la Policia Local de Torrent va ficar 15 multes en un cap de setmana. En abril d’eixe mateix any els veïns i veïns del carrer varen arreplegar 145 signatures. Segosn el veïnat estan farts d’haver d’aguantar crits, càntics i sorolls fins a altes hores de la matinada. També es queixen de falta de neteja, a primera hora del matí quan els veïns i veïnes del carrer han d’esquivar llandes, botelles i fins i tot gots en plena vorera.

 

Les queixes de sorolls i molèsties s’estenen més enllà d’aquest carrer. Concretament, el passat mes de gener el veïnat de l’entorn de l’antiga Estació de Metro varen demanar més presència policial davant els altercats que s’estaven produïnt en un establiment hostaler del barri.

 

Al voltant d’aquests problemes ha parlat el representant de L’Associació d’Hostaleria i Oci de Torrent, Marco Konjevic, ha declarat que, “la falta d’experiència a la hora de tindre un local provoca que no es tinga un control dels seus clients. Aquests casos no beneficien a la resta del sector i entenen que l’administració pública si no es compleixen les normatives d’horaris prendre uan determinació”. A més, es parla que, “cal arribar a un acord entre veïnat i hostaleria i ser conscientes els hostalers que cal treballar sempre sense molestar els veïns”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.186.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.