Dilluns, 23 de Setembre del 2024
FUTBOL

El Torrent empata a dos gols enfront de l'Ilicitano CF

Amb aquest resultat el Torrent CF suma 5 punts i espera la visita del filial del RCD Mallorca

El Torrent CF va aconseguir empatar a dos gols en la seua visita al camp de l'Il·licitano CF. Amb aquest resultat el Torrent CF suma 5 punts i espera la visita del filial del RCD Mallorca. Els il·licitans van ser superiors per ocasions, però el Torrent CF, efectiu en l'àrea rival, s'emporta un punt del Diego Quiles. Partit emocionant, amb bona afluència de gent, entre dos equips valents que no van renunciar a l'atac.

El partit va començar de la millor manera possible per al filial il·lícita, ja que abans de complir-se el minut 10 de partit, Ali va pegar la primera urpada per als de casa després d'un error del porter. En la rèplica, Alex Ruiz va solucionar un mà a mà que va estar molt prop de suposar el gol de l'empat. Les forces estaven igualades sobre el verd i en totes dues àrees, però sense arribades de molt de perill, fins que a la mitja hora de joc Quim Araujo es va inventar un autèntic golàs per a pujar l'1-1 al marcador. Els de Vicente Mir es van reposar, però amb l'Il·licità CF de menys a més, van haver de centrar-se en tasques defensives fins que va arribar el descans.

La segona meitat va començar amb igualtat màxima en el Diego Quiles i dos equips sobre el verd que buscaven el gol del desempat. Busquets la va tindre per al Torrent CF, però un defensor local va aconseguir traure la pilota de davall dels pals. El filial franjiverde tampoc es va quedar arrere i Héctor Peña gènere diverses arribades de perill que van estar prop d'acabar en gol. Fins que en el minut 60, Roseguen va culminar en el fons de la xarxa una molt bona jugada per banda dels valencians per a marcar l'1-2. El gol va fer reaccionar a l'Il·licità CF, que amb mitja hora al davant, es va convertir en el dominador total del partit.

Primer Flavio la va tindre en les seues botes per a tornar a empatar la trobada i minuts més tard, una triple ocasió per als de Donato va fer alçar a la graderia que insistia a aconseguir per a aconseguir el gol de l'empat. Els canvis van donar un nou aire al joc i l'equip local es va instal·lar en el camp del Torrent CF, obligat a defensar després del gol. I n els últims minuts, de nou Iomar, el de sempre, va marcar el gol que donava el punt de l'empat als il·licitans. No obstant això, els del Diego Quiles no es conformaven amb l'empat i es veien superiors així que van continuar insistint, però el marcador no es va tornar a moure. Amb el xiulet de l'àrbitre, es van repartir els punts amb el resultat 2-2.

Joan Company operat
El porter del Torrent Joan Company ha sigut operat amb èxit de la seua lesió en el genoll. Així ho ha comunicat l'equip taronja amb una imatge del porter i on el desitja una bona recuperació mostrant el seu suport davant els moments complicats que passa el jugador.