Dimarts, 01 de Octubre del 2024

Actualitzada Dilluns, 30 de Setembre del 2024 a les 14:54:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 26 de Setembre del 2024
BÀSQUET

El millor bàsquet torna a Torrent amb el VI Torneig Internacional Memorial Pascual Chulià

El torneig començá aquest dijous 26 fins al 29 de setembre en els pavellons El Vedat i Toll i l'Alberca

La ciutat de Torrent es prepara per a viure una nova edició del seu ja consolidat Torneig Internacional de Bàsquet Memorial Pascual Chulià. Des d'aquest dijous 26 fins al 29 de setembre, els pavellons El Vedat i Toll i l'Alberca obrin les portes al bàsquet base, acollint a les futures estreles nacionals i internacionals d'aquest esport. Un esdeveniment impulsat pel Nou Bàsquet Torrent i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent, des de la regidoria d'Esports, a través de la Fundació Esportiva Municipal.



En aquesta sisena edició, el Nou Bàsquet Torrent, compartirà pista amb alguns dels equips més prestigiosos del panorama del bàsquet espanyol i europeu. El València Basket, l'Olímpia de Milà, el Reial Madrid, el Barça, el Joventut de Badalona, Zalgiris Kauna i el Baskonia, confirmaran la seua presència en aquest torneig que s'ha convertit en una cita ineludible per als amants del bàsquet.



Guillermo Alonso del Real, regidor d'Esports, ha destacat la importància d'aquest torneig per a la ciutat de Torrent: "És un veritable orgull per a Torrent acollir novament un torneig de la talla del Memorial Pascual Chulià. Aquest esdeveniment no sols posa a la nostra ciutat en el mapa del bàsquet base en l'àmbit nacional i internacional, sinó que també fomenta la pràctica esportiva entre els nostres joves i reforça el nostre compromís amb l'esport com a eina d'educació i salut."

 

Així mateix, ha volgut mostrar el seu agraïment "a tots els equips participants, al Nou Bàsquet Torrent i a tots els col·laboradors que fan possible aquest torneig." El Torneig Internacional Memorial Pascual Chulià és molt més que una competició esportiva. Es tracta d'una oportunitat única per a gaudir del millor bàsquet base, fomentar l'esport entre els joves i retre homenatge a la figura de Pascual Chulià, un referent del bàsquet a la nostra ciutat.



El millor bàsquet en directe
Els nostres companys de Tele Torrent retransmetran les semifinals i la final del torneig mitjançant les seues xarxes socials. Un any més gràcies, el patrocini de la Fundació Esportiva Municipal Torrent mostrarà el món que el millor bàsquet es juga a la capital de l'Horta Sud. Experts en bàsquets i els millors convidats portaran les jugades i els resultats d'un torneig que cada vegada es fa més gran i agafa força en el món de l'esport nacional i internacional.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.134.130

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.