Dimarts, 01 de Octubre del 2024

Actualitzada Dilluns, 30 de Setembre del 2024 a les 14:54:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 26 de Setembre del 2024
FALLES

Alicia Moreno i Ana Barberá lluiran mantellines oficials en l'Ofrena fallera

L'any passat ja es van dissenyar les pintes oficials, per primera vegada, per a les Falleres Majors de Torrent 2024 que van lluir per primera vegada en les seues Exaltacions

Les Falleres Majors de Torrent, Alicia Moreno i Ana Barberá lluiran mantellines oficials en l'acte de l'Ofrena fallera. Els seleccionats per a confeccionar-les, ha sigut la prestigiosa signatura valenciana, líder i referent Alan Indumentaristas, empresa dedicada a la confecció i venda del vestit regional valencià i de tots els seus complements, tant d'home com de dona.



L'any passat ja es van dissenyar les pintes oficials, per primera vegada, per a les Falleres Majors de Torrent 2024 que van lluir per primera vegada en les seues Exaltacions. Aquestes peces d'orfebreria que van ser cisellades a mà i personalitzades, amb l'escut de la ciutat i un record del seu regnat en una de les seues pues, suposen un gest de Torrent per a continuar enfortint la seua identitat cultural, el seu compromís amb la preservació dels costums i un gran suport als artesans i empreses locals.



El regidor de Falles i president de Junta Local Fallera de Torrent, Aitor Sánchez, ha manifestat que "destaca la importància de preservar el llegat cultural i artesanal de les Falles, una festivitat que no sols és un espectacle visual, sinó també una expressió d'identitat i tradició. Aquest és l'homenatge i expressió d'afecte que fan els torrentins, l'Ajuntament i la Junta Local Fallera de Torrent, a través de les mantellines oficials, a les nostres Falleres Majors de Torrent 2025, perquè lluïsquen com mereixen i representen a la nostra ciutat en aquest any tan important per a elles".



Per la seua part els responsables de l'empresa han afirmat que, "aquest encàrrec representa un gran honor, reafirmant el nostre compromís amb la tradició, l'artesania i la cultura valenciana i especialment, torrentina. Estem profundament agraïts per la confiança depositada en nosaltres per a aquest important projecte. Per a nosaltres, participar en la indumentària de les Falleres Majors de Torrent és un gran privilegi, i treballarem amb passió per a crear unes mantellines que estiguen a l'altura d'aquest gran esdeveniment".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.182.73

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.