Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 26 de Setembre del 2024
EMPRESES

El polígon industrial del Mas del Jutge rebrà 40.000 euros per a la seua modernització

L'Ajuntament de Torrent ha signat un conveni amb l'Associació Empresarial de Torrent (ASET) que servirà per a impulsar els treballs previs a la implantació de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon industrial

El polígon industrial del Mas del Jutge rebrà 40.000 euros per a la seua modernització. L'Ajuntament de Torrent ha signat un conveni amb l'Associació Empresarial de Torrent (ASET) que servirà per a impulsar els treballs previs a la implantació de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon industrial.



La constitució de l'EGM, impulsada per ASET, requereix el suport tant de l'Ajuntament com de la majoria dels empresaris i propietaris del polígon, d'acord amb la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. El suport de l'Ajuntament de Torrent, juntament amb la subvenció concedida, reforça aquest procés, que busca consolidar el Polígon Mas del Jutge com un referent en el teixit industrial de la Comunitat Valenciana.



La Comunitat Valenciana és pionera a Espanya en la regulació de la gestió d'àrees industrials, i les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) han jugat un paper rellevant en aquest procés. Aquestes entitats treballen en conjunt amb els ajuntaments per a millorar infraestructures clau com a vies, rotondes, enllumenat i sistemes d'evacuació de pluvials, entre altres, amb l'objectiu de modernitzar els polígons industrials i atraure noves inversions.



El conveni ha sigut subscrit per l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i el president d'ASET, Francisco Salvador Jiménez, amb l'objectiu de fomentar la cooperació entre l'Ajuntament i les empreses locals per a millorar la competitivitat del Polígon Mas del Jutge, generar ocupació i potenciar el desenvolupament econòmic local.



En paraules de l'alcaldessa Amparo Folgado, "des de l'Ajuntament de Torrent estem totalment compromesos en la creació de l'EGM per a posar al polígon Mas del Jutge en el mapa empresarial dels polígons més avançats, modernitzar-lo, atraure inversions i empreses, en definitiva, crear més ocupació a Torrent".



Per part seua, la regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, Sandra Fas, ha afegit: "La nostra prioritat és millorar i modernitzar el polígon Mas del Jutge per a fer-ho més competitiu i atractiu per a noves inversions. Aquest pas és fonamental per al desenvolupament econòmic de la ciutat de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.27.171

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.