Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Setembre del 2024
OCUPACIÓ

Nous Espais convoca 7 llocs de personal laboral de jardineria

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 17 d'octubre

L'empresa pública municipal Nous Espais ha convocat 7 llocs de personal laboral de jardineria. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 17 d'octubre i es poden presentar de manera presencial en les oficines centrals de, Nous Espais en la plaça Major, 31 de 9.00 a 13.00 hores, així com en les oficines del Servei de Correus.



Entre els requisits es requereix tindre el títol de Formació Professional de Grau Mitjà o equivalent, que habilite per a l'exercici de la professió de jardiner i tindre experiència professional acreditada en la realització de tasques de manteniment de jardineria. El tipus de contracte és laboral indefinit a jornada completa amb prova de 3 mesos, i està subjecte al Conveni Estatal de Jardineria.



El procés selectiu constarà de tres fases, la primera, Formació i Experiència i serà eliminatòria. La segona constarà d'una entrevista i una prova psicotècnica (màxim 10 punts) i la tercera, serà una prova Pràctica (màxim 10 punts).



El regidor de l'Àrea de Medi Ambient, José Gozalvo, ha declarat que "la voluntat d'aquest equip de govern és la d'adequar la plantilla a les necessitats de la ciutat de Torrent i a l'augment dels seus jardins, millorant significativament el servei i la qualitat del manteniment de les zones verdes. Aquesta ampliació no sols respon a la necessitat de cuidar el patrimoni natural de Torrent, sinó que també representa un compromís amb la creació d'ocupació i el desenvolupament sostenible".



"Amb la incorporació de nous professionals, s'espera que els parcs i jardins de la localitat es mantinguen en un estat òptim, millorant així la qualitat de vida dels ciutadans i l'atractiu turístic de la ciutat. A més, aquest augment de la plantilla és un reflex de la inversió en recursos humans i de la importància que l'equip de govern atorga al medi ambient i al benestar dels seus habitants", ha manifestat el regidor.



Pràctiques de jardineria
El regidor també ha anunciat que Nous Espais ha signat un conveni de col·laboració amb el Centre Educatiu i de Promoció Rural EFA "La Malvesía" de Llombai, amb la finalitat que el seu alumnat realitze les pràctiques en el servei de jardineria. Així com altres convenis de col·laboració que s'anunciaran pròximament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.235.188

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.