Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Setembre del 2024
URBANISMO

Urbanisme instal·larà punts de llum suplementaris en el primer tram de l'Avinguda

L'objectiu és millorar la seguretat per a fomentar les compres en els comerços situats en l'artèria més important de Torrent

La delegació d'Urbanisme instal·larà punts suplementaris d'il·luminació en el primer tram de l'Avinguda, concretament entre la plaça Bisbe Benlloch i el carrer Exèrcit espanyol. A l'octubre de l'any passat, entre l'avinguda Genaro Palau i el carrer Doctor Marañón, es va començar a provar un sistema, que va suposar la instal·lació en els suports metàl·lics ja existents que sustenten la il·luminació de la calçada, de punts de llum suplementaris de 16 leds a 3,5 metres d'altura i orientat a les voreres en tots dos sentits de la circulació.



Després dels resultats positius, l'Ajuntament ha considerat urgent la mateixa actuació en el tram entre la Plaça Bisbe Benlloch i carrer Exèrcit espanyol, per l'estat vegetatiu dels arbres en aquesta zona. Mantenint la configuració dels punts suplementaris d'il·luminació, amb la finalitat de mantindre el component estètic de l'Avinguda. Així mateix, s'està realitzant una inspecció i valoració sobre les necessitats d'actuació en altres trams de l'Avinguda.



El regidor de l'Àrea d'Urbanisme, José Gozalvo, ha declarat que "el problema de la insuficient il·luminació per les ombres produïdes pels arbres en la il·luminació nocturna de les voreres, és antic i molt reivindicat pels veïns, comerços i hostaleria. L'Ajuntament atenent els suggeriments i propostes, a més de portar-lo en el seu programa electoral, ha decidit buscar una solució que s'anirà ampliant, conforme comprovem la seua necessitat".



"Per a aquest Ajuntament és fonamental la seguretat ciutadana dels nostres ciutadans, i la millora i ampliació de la il·luminació de la nostra principal avinguda buscant l'equilibri amb el respecte a l'entorn natural i el seu patrimoni arbori ha sigut el nostre objectiu en aquesta iniciativa. D'aquesta manera, Torrent està prenent mesures concretes per a il·luminar i incrementar la seguretat en l'Avinguda al Vedat, contribuint al benestar dels seus veïns i la promoció del comerç local a la ciutat", ha emfatitzat el regidor.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.144.108

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.