Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Setembre del 2024

El PSOE denuncia "els atacs" d'Amparo Folgado per exercir la seua labor de control

Els socialistes han sol·licitat les factures relacionades amb la gestió del Gabinet de Premsa de l'alcaldessa del PP, "baix sospita" després de les irregularitats denunciades pel portaveu de Vox durant el procés d'adjudicació

 El PSOE de Torrent respon a les recents acusacions d'Amparo Folgado i rebutja els seus atacs rebuts, després d'haver sol·licitat per a la seua anàlisi informació relacionada amb la gestió del Gabinet de Premsa municipal i del seu servei d'assistència tècnica, adjudicat baix sospita pel denomit pel PSOE "Cas  Atajos', en el qual el portaveu de Vox -i soci de govern de l'alcaldessa del PP- va denunciar irregularitats i va assenyalar al Cap de Premsa de Folgado com a responsable d'un procés de contractació que es troba en mans d''Antifrau'.


El portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, ha expressat la seua sorpresa per la reacció immediata i "desmesurada" de l'alcaldessa del PP, qui, en lloc de facilitar la informació requerida, ha optat per llançar una "campanya de desprestigi contra l'oposició". "És alarmant que Amparo Folgado intente desacreditar la nostra labor de control i fiscalització, presumint de transparència, mentre ja en atacat en els mitjans, però continua sense proporcionar-nos les dades sol·licitades. És una mostra més de la seua estratègia d'intentar obstaculitzar el treball de l'oposició, com ja fera expulsant als polítics de l'oposició de la Mesa de Contractació. Aquest nerviosisme només reflecteix que pot ser que estiguen tractant d'ocultar alguna cosa", ha assenyalat Campos.


El PSOE de Torrent insisteix en la importància d'aclarir les irregularitats denunciades en el procés d'adjudicació del servei d'assistència tècnica en matèria de Premsa i Comunicació, les quals van ser admeses pel mateix portaveu de Vox en l'últim ple municipal. Durant la seua intervenció, el portaveu de Vox va revelar que el contracte baix sospita incloïa "dreceres no previstes legalment", com la filtració d'informes tècnics a través de canals no oficials, assenyalant al Cap de Premsa d'Amparo Folgado com a responsable del contracte. Davant aquestes circumstàncies, els socialistes van remetre una actualització de l'expedient a l'Agència Valenciana Antifrau, per a garantir que s'investigue a fons aquest assumpte.


Finalment, el Grup Municipal Socialista exigeix a Amparo Folgado que abandone la seua estratègia d'"oposició a l'oposició" i es concentre a resoldre els veritables problemes de la ciutat. "Ens preocupa profundament que l'equip de govern PP-Vox estiga més enfocat a controlar el missatge mediàtic que a gestionar la ciutat. Després de més d'un any de mandat, l'única cosa que hem vist són enfrontaments interns amb el seu soci de govern, suspensions d'actes històrics i retards en els pagaments a proveïdors. Torrent necessita una gestió eficient i transparent, no més polèmiques i atacs infundats", ha conclòs Campos.


El PSOE, afirma, "continuarà defensant la transparència i el control de la gestió pública, i no desistirà de la seua obstinació d'esclarir qualsevol possible irregularitat que afecte la ciutadania". "El nostre compromís és amb la legalitat i amb els torrentins i torrentines, als qui continuarem servint amb responsabilitat i dedicació", ha assegurat el portaveu socialista.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.126.56

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.