Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Setembre del 2024
MEDI AMBIENT

La tardor comença amb un ascens tèrmic que deixarà temperatures de ple estiu

Després d'una fi d'estiu amb temperatures més fresques de l'habitual arriba el conegut com a "estiuet de San Miguel" que deixarà els termòmetres per damunt dels 30 graus

La tardor, que va donar principi el diumenge 22 a les 14.45 de la vesprada arriba amb un ascens tèrmic que deixarà temperatures de ple estiu a Torrent. Després d'una fi d'estiu amb temperatures més fresques de l'habitual arriba el conegut com a "estiuet de San Miguel" que deixarà els termòmetres per damunt dels 30 graus.



L'ascens tèrmic després de les passades pluges vindrà acompanyat de vent de ponent que sobretot el dijous dispararà els termòmetres fins als 32 graus. Les mínimes també seran altes i la matinada del dimecres al dijous Torrent viurà mínimes de 22 graus.



El descens tèrmic no es farà efectiu fins al cap de setmana pròxim on les previsions apunten a màximes 10 graus més baixes no superant els 24 graus en les hores centrals del dia. Les mínimes també començaran a descendir descendint fins als 12 graus, res a veure amb les mínimes que viurem aquesta primera setmana de tardor.

 

L'Aemet ha publicat una predicció per als mesos de setembre, octubre i novembre en què calcula que hi ha una alta probabilitat que la temperatura mitjana es trobe entre les més altes del període de referència, entre el 1991 i el 2020. La probabilitat de temperatures més altes està rondant el 70 percent i la probabilitat de ser més seca es situa en el 40 percent. Esperem que aquestes prediccions no es complisquen i pugam tindre temporals de pluja davant la sequera que está patint la Comunitat Valenciana. 



Un temporal ben rebut
El temporal de pluges que va mantindre a Torrent en alerta groga i fins i tot taronja ha deixat en total una mica més de 53 litres per metre quadrat. Unes pluges que han sigut molt bé r rebudes en el camp torrentí i que no han deixat acumulats exagerats en poc temps. De moment no es preveu noves precipitacions a curt termini i el temps continuarà estable i amb temperatures altes almenys fins a aquest pròxim cap de setmana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.151.164

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.