Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Setembre del 2024
VIVENDA

Parc Central, entre les zones amb més demanda de compra de vivenda a Espanya

Junt a Torrent el barri de Benimaclet en València i Moratalaz en Madrid són els barris amb més demanda de compra de vivenda segons un informe del portal Idealista

Els barris de Parc Central i l’Hort de Trènor s’han compartit en els barris amb més demanda d’habitatge d’Espanya. Junt a Torrent el barri de Benimaclet en València i Moratalaz en Madrid comparteixen aquest podium segons un estudi d’Idealista. L’informe analitza els contactes rebuts per correu electrònic, les contraofertes i les ofertes d’habitatge marcades en favorits en la plataforma i els compara amb el nombre d’anuncis publicats en cada zona per a conéixer l’estat actual del mercat.

 

El resultat d’este càlcul ha col·locat la zona del Parc Central i l’Hort de Trénor, a la localitat de Torrent, com la líder nacional en l’escalfament del mercat, amb un preu mitjà per habitatge de 215.181 euros, seguida del districte de Moratalaz (amb un preu mitjà de 274.030 euros), a la ciutat de Madrid, i de Benimaclet (280.667 euros), a la capital valenciana.

 

A la ciutat de València, després del districte de Benimaclet, hi ha també una demanda relativa elevada a les zones de Jesús (amb un preu mitjà de 189.775 euros per vivenda), Quatre Carreres (241.255 euros), l’Olivereta (158.587 euros), Camins al Grau (284.787 euros) o la Saïdia (216.464 euros).

 

També el lloguer d’un habitatge és molt complicat a la capital de l’Horta Sud i Torrent s’ha convertit en una ciutat on llogar un habitatge s’ha complicat i és molt difícil accedir a una vivenda en règim de lloguer. És en Parc Central on el preu és més car i ja és pràcticament impossible accedir a una vivenda per menys de 600 euros mensuals. Les raons són la proximitat de Torrent de València i les bones comunicacions que fan de la ciutat on lloc ideal per poder viure.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.34.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.