Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Setembre del 2024
COMERÇ LOCAL

ACST celebrarà la segona fira de comerç i serveis en “El Dia del Comerç Local”

La cita serà el pròxim 25 d’octubre i des de l’associació esperen superar els 70 d’expositors de l’any passat en la fira del comerç local més multitudinària de la localitat

El pròxim 25 d’octubre torna la cita amb el comerç local en l’Avinguda al Vedat. ACST, organitzadora de la fira, ha volgut fer coincidir aquesta cita multitudinària amb el “Dia del Comerç Local”. A més des de l’Associació torrentina esperen superar els 70 expositors de la darrera edició.

 

Com en edicions anteriors el primer tram de l’Avinguda donarà a conéixer l’oferta de comerç i servei que hi ha a Torrent. L’horari serà ininterromput, des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit. Durant tota la jornada ACST està preparant tota classe d’activitats des d’actuacions musicals, passant per degustacions fins a espectacles infantils per convertir aquesta cita en una festa del comerç i serveis locals.

 

L’any passat varen passar per l’espai milers de torrentins i torrentines per a conéixer la gran oferta de botigues, comerços i serveis que ofereixen les tendes i empreses de la capital de l’Horta Sud. L’any passat va ser la tornada de la fira després de tres anys sense poder celebrar-se. Com cada cita, aquesta fira té com objectiu presentar i reivindicar el comerç local i el comerç de proximitat.

 

Torrent compta amb una gran oferta de productes i serveis que estaran presents en la Fira del Comerç Local que enguany es fa coincidir amb el “Día del Comerç Local”. Una oportunitat on les botigues, empreses i tendes de Torrent presentaran les seues ofertes amb descomptes i bones oportunitats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.36.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.