Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Setembre del 2024
MEDI AMBIENT

L'AEMET torna a posar a Torrent en alerta groga per pluges

La borrasca Boris que ara està deixant inundacions en el centre d'Europa arribarà al Mediterrani aquest pròxim dimecres

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) torna a decretar l'alerta per fortes pluges que poden deixar fins a 30 litres per metre quadrat en tan sols una hora. La borrasca Boris que ara està deixant inundacions en el centre d'Europa arribarà al Mediterrani a última hora de demà dimarts i deixarà precipitacions sobretot en el centre i nord de la Comunitat on l'AEMET ha pujat l'alerta a taronja. L'AEMET torna a posar a Torrent en alerta groga per pluges La borrasca Boris que ara està deixant inundacions en el centre d'Europa arribarà al Mediterrani aquest pròxim dimecres.



L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) torna a decretar l'alerta per fortes pluges que poden deixar fins a 30 litres per metre quadrat en tan sols una hora. La borrasca Boris que ara està deixant inundacions en el centre d'Europa arribarà al Mediterrani a última hora de demà dimarts i deixarà precipitacions sobretot en el centre i nord de la Comunitat on l'AEMET ha pujat l'alerta a taronja. Serà els dimarts quan començarà a canviar l'oratge. El dia començarà amb clarianes, però ràpidament creixeran núvols que deixaran una vesprada insegura, amb ruixats i tronades, sobretot al nord.



Ja el dimecres s'espera que la pluja ens arribe de ple. Les precipitacions més abundants, acompanyades de tempesta, cauran durant el matí segons les prediccions de l'AEMET que pot modificar l'alerta segons es desplaça la borrasca cap a les nostres terres.



Sol i calor
Mentre arriba aquest canvi d'oratge al davant una jornada de sol i calor al centre del dia amb màximes de 28 graus i mínimes de 15. A mesura que s'acoste la borrasca les màximes començaran a baixar quedant-se en tan sols 23 o 24 graus en les hores centrals del dia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.150.95

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.