Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 13 de Setembre del 2024
BENESTAR SOCIAL

L'Ajuntament destina més de mig milió d'euros a entitats socials

Les associacions beneficiàries d'aquests convenis que ja han signat són Nova Vida, Col·lectiu Soterranya, Solidaritat Torrent, Adisto, el Centre d'Acció Social del Cercle Catòlic, Càritas interparroquial, Rafiki Àfrica i Solidaritat Valenciana

L'Ajuntament de Torrent acaba de signar acords amb diferents entitats socials de la localitat. En total el consistori destina 584.000 euros, la qual cosa suposa 70.000 euros més en ajudes a 27 entitats locals. Les associacions que ja han signat el seu conveni han sigut Nova Vida, Col·lectiu Soterranya, Solidaritat Torrent, Adisto, el Centre d'Acció Social del Cercle Catòlic, Càritas interparroquial, Rafiki Àfrica i Solidaritat Valenciana.



En la trobada, l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha destacat la labor fonamental que realitzen aquestes associacions en favor dels col·lectius més vulnerables de Torrent. "Gràcies al vostre treball, fem de Torrent una ciutat més justa i solidària, ja que, tot el que l'ajuntament inverteix en les vostres associacions el multipliqueu per molt, de manera que reverteix en la societat", ha afirmat Folgado, qui ha animat a les entitats a seguir #avant amb els seus projectes.



En la signatura de l'acord també ha sigut present el regidor de l'àrea de Benestar Social, Arturo García, "Amb aquesta inversió, reafirmem el nostre compromís amb els més necessitats i contribuïm a construir una societat més inclusiva i solidària". En total, la delegació de Serveis Socials col·labora amb vint-i-set entitats socials, les quals exerceixen una labor essencial en la millora de la qualitat de vida dels torrentins. Amb aquesta signatura de convenis, l'Ajuntament de Torrent reafirma el seu compromís amb el tercer sector i la cooperació internacional, consolidant a la ciutat com un referent en matèria de solidaritat i acció social.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.67.144

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.