Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 13 de Setembre del 2024
SANITAT

Torrent intensifica la lluita contra plagues a la ciutat

En les últimes setmanes s'han reforçat les actuacions per a evitar la proliferació de mosquits, així com els treballs de desratització

L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria de Sanitat dirigida per Santiago Calatayud, ha posat en marxa una campanya especial durant aquesta setmana amb l'objectiu d'intensificar el control de plagues com a rates i mosquits.



Aquesta iniciativa, enfocada a garantir la salut pública i el benestar dels veïns, ha contemplat l'aplicació de dos sistemes d'actuació diferenciats. D'una banda, s'han dut a terme tractaments específics en els embornals per a combatre la proliferació de mosquits i altres insectes, una de les plagues més comunes durant els mesos càlids. Per a això s'està utilitzant bacillus i Tator polvoritzat. Aquestes accions busquen previndre l'aparició de malalties transmeses per aquests insectes, que es reprodueixen amb major facilitat en les zones humides i aigües estancades.



De manera paral·lela, s'han realitzat labors de desratització en el clavegueram, amb raticida en bloc, per a controlar la població de rosegadors i evitar així possibles problemes de salut pública associats a la seua presència. Així mateix, amb la finalitat d'informar la ciutadania sobre les zones tractades i garantir la seua seguretat, s'ha procedit a la senyalització dels punts d'intervenció.



El regidor de Sanitat, Santiago Calatayud, ha destacat la importància d'aquesta campanya especial, subratllant que "la salut dels nostres veïns és una prioritat per a aquest Ajuntament. Amb aquestes accions, reafirmem el nostre compromís de mantindre la ciutat neta i lliure de plagues, garantint així un entorn saludable per a tots". L'Ajuntament de Torrent continuarà treballant de manera proactiva per a previndre i controlar l'aparició de plagues, implementant mesures preventives i realitzant inspeccions periòdiques.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.102.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.