Dissabte, 21 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Setembre del 2024
POLIESPORTIU

Torrent comptarà per primera vegada amb un ambaixador o ambaixadora de l'Esport

Aquest nomenament busca reconéixer la trajectòria i la influència d'una persona que dedica o ha dedicat gran part de la seua vida a l'esport, sent referent per als futurs esportistes i portant el nom de la ciutat per tot arreu

El pròxim 18 de setembre l'Auditori de Torrent acull la seua Gala de l'Esport. I serà en aquest acte quan es nomene, per primera vegada al seu ambaixador o ambaixadora de l'Esport. Aquest nomenament busca reconéixer la trajectòria i la influència d'una persona que dedica o ha dedicat gran part de la seua vida a l'esport, sent referent per als futurs esportistes i portant el nom de la ciutat en el més alt.



En aquesta edició, es tornarà a fer lliurament de guardons en diverses categories, entre les quals destaca el premi al Club amb Millor Trajectòria, Esportistes amb major projecció o Millor Esportista de l'Any, posant en relleu els seus assoliments i resultats al llarg de l'últim exercici.



A més d'aquests guardons, es farà lliurament de les mencions especials a persones vinculades a l'esport que han deixat una empremta inesborrable en l'esport torrentí i més enllà. Com és habitual, cada club de la ciutat tindrà l'oportunitat de destacar a un dels seus esportistes, reconeixent així el seu esforç i compromís.



Guillermo Alonso del Real, regidor d'Esports, ha volgut destacar la importància d'aquesta gala com un homenatge a tots aquells que fan de l'esport una part fonamental de la nostra ciutat. "La Gala de l'Esport és una oportunitat per a reconéixer l'esforç, la dedicació i la passió dels nostres esportistes i clubs. Amb aquesta edició, volem continuar fomentant l'esport i els valors que transmet, consolidant a Torrent com una ciutat esportiva de referència".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.228.78

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.