Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de Setembre del 2024
IGUALTAT

Creixement personal, ioga i oci saludable en la nova programació de la Casa de la Dona

Les inscripcions estan obertes des de hui 10 de setembre en el portal d'inscripcions i mitjançant registre d'entrada a l'Ajuntament

La Casa de la Dona ha donat a conéixer la seua programació per a l'últim trimestre de l'any, que inclou una variada oferta de tallers, xarrades i activitats orientades al foment de la creativitat, el benestar físic i mental de les dones, així com l'ampliació de coneixements en noves tecnologies.



La regidora d'Igualtat, Amparo Chust, ha destacat la importància d'aquestes iniciatives afirmant que "volem que la Casa de la Dona responga a les necessitats de les dones del segle XXI, per això és important aprofundir en activitats que ens ajuden a millorar la nostra salut física i el nostre creixement personal, passant per nocions d'economia per a aquelles dones que s'inicien en la independència econòmica en el seu dia a dia".



Les inscripcions per a la majoria d'activitats s'han obert des del 10 de setembre a través del portal d'inscripcions de l'Ajuntament de Torrent (https://inscripciones.torrent.es) i en el registre d'entrada del consistori. La programació donarà principi aquesta setmana vinent i s'estendrà fins a gener de 2025.



Les activitats s'organitzen en tres grans blocs, Cos (BIO): centrat en exercicis físics com a Ioga en cadira i Ioga terapèutic amb Pilar García, Autodefensa cos i ment amb Paula Esteban i Flamenc, dona i sobirania amb Irene Chulià. Creixement Personal (PSICO): inclou tallers com a Dona, Equilibri i Benestar amb Gemma López, El renàixer de l'Heroïna amb Raquel Pereira, Desafiaments de la Maternitat al llarg de la vida amb Silvia Lora i Torrent Emocional amb Paulina Ferraresso.



Oci Saludable. Entre els tallers destaquen l'Escola Filosòfica de Torrent amb María Mezquita, El Crochet envaeix Torrent amb Carolina Damonte, Taller d'expressió artística amb Ángeles Císcar, i el Taller de Teatre terapèutic per a dones amb Antonia Bueno. Així mateix, activitats com Des-Connectem amb María José Guerrero, Canta Amiga Canta amb Bárbara García i el Projecte d'art tèxtil comunitari amb Giulia Perli i Mery Favareto, permetran a les participants reciclar roba i fomentar la consciència ecològica.



A més, es mantenen les activitats autodidactes sense necessitat d'inscripció com l'elaboració de Bolillos i el Club de Lectura. En l'àmbit de les noves tecnologies, Serena Delle Donne impartirà el taller d'Iniciació a les Tecnologies, mentre que Dolores Vidal dirigirà Economia d'estar per casa, oferint eines clau per a la gestió econòmica del dia a dia.



Servei de Bebeteca
Per a facilitar la conciliació, la Casa de la Dona ofereix un servei gratuït de Bebeteca per a #xiquet d'entre dos mesos i nou anys. Tota la programació completa està disponible en la web municipal i en les xarxes socials de la Casa de la Dona i l'Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.148.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.