Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de Setembre del 2024
POLIESPORTIU

La solidaritat de la RunCáncer torna a Torrent el 28 de setembre

Aquest esdeveniment solidari i esportiu donarà principi a les 19.00 hores en la Plaça Major

L'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), es prepara un any més per a la celebració de la RunCáncer 2024. Aquest esdeveniment solidari i esportiu, que ja s'ha convertit en una cita ineludible en el calendari, tindrà lloc el 28 de setembre a partir de les 19.00 hores amb eixida en la Plaça Major de la localitat.



La RunCáncer 2024 oferirà dues modalitats per a participar, Carrera de 5 km: Una prova competitiva per a corredors i corredores de totes les edats I Marxa no competitiva de 4 km: Una opció més relaxada per a gaudir de l'esport i la solidaritat en família o amb amics.



Inscripcions i donacions
Les inscripcions estaran obertes fins al 26 de setembre a les 23.59 hores. El preu de cada dorsal és de 5 euros, que aniran destinats íntegrament a la investigació contra el càncer. Els dorsals per a la carrera de 5 km i la marxa no competitiva es podran adquirir a través de la web oficial del circuit de carreres. A més, per a la marxa no competitiva, també es podran adquirir en la Fundació Esportiva Municipal de Torrent, en els comerços torrentins adherits a la campanya i a través de la junta local de AECC.



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, que ja ha adquirit la seua samarreta, ha destacat la importància d'aquest esdeveniment: "La RunCáncer és un exemple de com, a través de l'esport i la solidaritat, podem marcar la diferència en la lluita contra el càncer. Convidem a tots els torrentins a participar i a aportar el seu granet d'arena en aquesta causa".



Per part seua, el regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha volgut animar a la ciutadania a participar en "aquesta cita ineludible en el nostre calendari esportiu, que és molt més que una carrera. És una oportunitat per a demostrar la solidaritat amb totes aquelles persones que lluiten contra el càncer i per a donar suport a la investigació que busca trobar una cura definitiva".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.142.144

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.