Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de Setembre del 2024

La regidoria d'Infància i Família entrega packs amb materials per a ASOGINTER

L'objectiu és ajudar per al desenvolupament de les activitats, com ara motxilles, llibretes o bolígrafs

L'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Infància i Família ha fet lliurament de material per a les activitats extraescolars de ASOGINTER. Amb l'objectiu de garantir que tots els menors puguen participar de manera activa i equitativa en aquestes iniciatives, l'Ajuntament ha fet lliurament de packs amb materials que puguen servir d'ajuda per al desenvolupament de les activitats, com ara motxilles, llibretes o bolígrafs. Aquests packs han sigut distribuïts entre els #xiquet amb menys recursos, que permet que puguen desenvolupar les activitats al costat dels seus companys en igualtat de condicions.



"Creiem fermament en el dret de tots els xiquet a gaudir d'una infància plena i amb les mateixes oportunitats", ha afirmat M. Ángeles Lerma, regidor d'Infància i Família. "Aquesta col·laboració amb ASOGINTER suposa un pas més per a fer de Torrent una ciutat on tots els #xiquet puguen aconseguir el seu màxim potencial".



Una iniciativa que ha tingut molt bon acolliment per part de l'associació, on s'han mostrat molt agraïts, destacant la importància de comptar amb el suport de les institucions per a dur a terme projectes que afavorisquen la integració i el desenvolupament en la infància. Tal com ha assenyalat el seu president, Juan Costa Gil Bustamante, "volem donar-li les gràcies a l'Ajuntament de Torrent, i a la regidora d'Infància i Família. M. Ángeles Lerma per aquesta iniciativa tan important que ha consistit en la donació de material tenint en compte la volta de les activitats extraescolars, coincidint amb l'inici del curs escolar".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.88.67

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.