Dimecres, 18 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimarts, 17 de Setembre del 2024 a les 11:05:09 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 06 de Setembre del 2024

Sumant per Torrent demana millores en la zona comercial del Toll i l'Alberca

Aquest espai compta amb una superfície aproximada de 400.000 m² i disposa d'una àmplia disponibilitat de sòl qualificat de terciari/comercial

L'Ajuntament de Torrent ha destacat recentment que l'àrea comercial del Toll i l'Alberca s'està consolidant com un important eix vertebrador de l'activitat comercial a la província de València. La seua estratègica ubicació, sumada a la variada oferta d'establiments, ha convertit a aquesta zona en un punt de referència per al comerç local.

 

Aquest espai compta amb una superfície aproximada de 400.000 m² i disposa d'una àmplia disponibilitat de sòl descrit com a terciari/comercial. Aquest avantatge ha permés el desenvolupament d'una variada oferta de serveis i comerços, enfortint el potencial de la zona. No obstant això, des de la formació política Sumant per Torrent – Decidix consideren que aquest creixement podria potenciar-se encara més mitjançant una sèrie d'actuacions que han proposat en diverses ocasions.



Entre aquestes propostes, destaquen una nova línia d'autobús fins a la zona comercial. La formació política suggereix la implementació d'una línia de transport públic que facilite l'accés a la zona del Toll i l'Alberca. Aquest servei no sols beneficiaria als clients dels comerços, sinó també als esportistes que entrenen en el Poliesportiu situat en aquesta zona, i a aquells que no disposen de vehicle propi, facilitant el seu accés a l'ocupació en els comerços situats allí mateix.



Una ruta saludable i carril bici. Una altra de les propostes és la creació d'una ruta saludable que incloga un carril bici, connectant Torrent amb l'àrea comercial. Aquesta iniciativa no sols ampliaria les rutes ja existents, sinó que també promouria l'ús de mitjans de transport sostenibles, com a bicicletes i patins elèctrics. I un nou Hospital de Torrent. Finalment, Sumant per Torrent - decidix contínua reivindicant la construcció d'un nou hospital en la zona. Segons la formació, aquesta infraestructura milloraria la xarxa hospitalària de la província i la Comunitat Valenciana en conjunt.



Malgrat la insistència d'aquesta formació política a destacar la importància d'aquestes propostes, encara no s'han concretat accions per part del govern local. Sumant per Torrent – decidix espera que, amb el temps, aquestes iniciatives es tinguen en compte per a continuar millorant el desenvolupament de la zona i la qualitat de vida dels ciutadans.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.163.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.