Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Setembre del 2024
MÚSICA

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana arranca la temporada 2024/25 a Torrent

El concert en l'Auditori de Torrent serà el pròxim 12 de setembre i les invitacions poden arreplegar-se des del dijous 5 en les taquilles de l'Auditori i en línia

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la batuta de James Gaffigan, oferirà un concert gratuït en l'Auditori de Torrent dijous que ve 12 de setembre a les 20.00 hores. Aquest esdeveniment, emmarcat en la iniciativa 'Els Arts amb La teua' i "Els Arts és Simfònic", arriba a la ciutat gràcies a la col·laboració de l'àrea de Cultura de la Diputació de València.



El públic podrà gaudir d'un repertori que inclou obres mestres de Beethoven, Brahms i Rimski-Kórsakov. L'obertura Leonore Núm. 3 de Beethoven, la Simfonia Nº3 de Brahms i el Capritx espanyol de Rimski-Kórsakov conformaran un programa variat. Les invitacions per a aquest concert són totalment gratuïtes i es podran obtindre a partir del 5 de setembre a les 17.00 hores en les taquilles de l'Auditori de Torrent o a través de la seua pàgina web. Cada persona podrà sol·licitar fins a quatre invitacions.



L'alcaldessa Amparo Folgado ha agraït a la Diputació la seua col·laboració "gràcies a l'àrea de cultura que dirigeix el meu company Paco Teruel en la Diputació de València, pel seu suport perquè els torrentins i torrentines puguem gaudir de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana en aquest inici de la temporada". A més, ha assenyalat que "per a Torrent és un honor, poder gaudir d'aquesta gira que s'inicia en la nostra en ciutat".



El regidor de Cultura, Aitor Sánchez ha destacat que "aquest és l'inici de la temporada cultural a Torrent que ens oferirà moltes sorpreses i alegries, ja que com vol la nostra alcaldessa, acostarem a tots els torrentins les millors propostes culturals". Aquest concert a Torrent marca l'inici d'una gira que portarà la música simfònica a diferents localitats valencianes, com Llíria, Cullera i finalitzarà en Els Arts el 15 de setembre amb la tradicional jornada de portes obertes.



Fundada en 2006 per Lorin Maazel, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana és l'orquestra resident dels Arts i ha consolidat la seua posició com una de les principals orquestres d'Espanya. El seu repertori abasta des de les obres més clàssiques fins a les composicions contemporànies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.66.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.