Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Setembre del 2024

El PP afirma que es canviaran per espècies "més segures"

El seu secretari, José Gozalvo ha volgut recalcar que, "el tall de les palmeres va ser un compromís de l'alcaldessa Amparo Folgado per a evitar situacions de risc"

L'Ajuntament segueix #avant amb la substitució de les palmeres danyades aquest estiu. Una mesura que es va adoptar després de l'accident produït el mes de juny amb la caiguda d'un exemplar d'aquesta espècie en Sant Valerià amb l'Horta.



El secretari general del PP a Torrent, i regidor de l'àrea d'urbanisme, Jose Gozalvo ha afirmat que "el tall de les palmeres va ser un compromís de l'alcaldessa Amparo Folgado amb els veïns d'aquests carrers, per a evitar situacions de risc i posar en perill la integritat de tots."



"No es pot garantir al 100% que una palmera estiga sana i no puga caure, sobretot en època de pluges i vent com aquests dies, a més de ser una reivindicació dels veïns on se situen aquestes", a més de ser uns exemplars amb poques dècades d'existència, però sense cap valor històric.



Els populars ha indicat que, en cap moment suposarà aquest tall l'eliminació de zones verdes o arbratge, sent substituïda prompte cadascuna d'aquestes palmeres per una altra espècie amb menor perill i majors beneficis per a tots els que transiten i viuen a Torrent.



La formació local, arran de les informacions en premsa, es pregunta si, "el PSOE si està en contra de garantir la seguretat dels veïns, quins han fet ells durant els seus governs davant aquest problema i si estan contra la substitució de palmeres per arbres ornamentals amb major seguretat i utilitat per a tots".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.117.177

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.