Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 04 de Setembre del 2024

Prop de 40.000 usuaris han gaudit de la piscina Parc Vedat durant aquest estiu

L'entrada per a adults ha sigut la més reclamada, seguida de l'entrada jove, familiar i la destinada a jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat

L'Ajuntament de Torrent ha posat el punt final aquest diumenge, 1 de setembre, a una intensa temporada estival en la Piscina Parc Vedat, situada en el Camí Romeral. Les instal·lacions d'aquest parc aquàtic han rebut un total de 38.929 visitants des de la seua obertura el passat 10 de juliol, com a alternativa d'oci refrescant i divertida per a milers de persones.



Malgrat el retard inicial en l'obertura a causa de problemes tècnics, solucionats amb la màxima celeritat, la piscina ha superat totes les expectatives. Vesprada, dissabtes i festius han sigut els moments més concorreguts, amb una gran afluència de públic de totes les edats. L'entrada per a adults ha sigut la més sol·licitada, seguida de l'entrada jove, familiar i la destinada a jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat. Cal destacar que, per a facilitar l'accés a les instal·lacions, s'ha posat en marxa un servei especial d'autobusos que ha connectat el centre de la ciutat amb el parc aquàtic.



Guillermo Alonso del Real, regidor d'Esports i responsable de la Fundació Esportiva Municipal, ha volgut ressaltar l'excel·lent treball fet per tot l'equip que ha fet possible el funcionament de les instal·lacions. “Estem molt satisfets amb l'acolliment que ha tingut la Piscina durant aquest estiu. Ha sigut un esforç conjunt per a poder oferir als nostres veïns i visitants una alternativa d'oci de qualitat. Agraïsc a tot el personal la seua dedicació i professionalitat”, ha afirmat.



Un estiu d'activitats
El Parc Aquàtic no sols ha sigut un lloc per a refrescar-se, sinó també un espai per a la diversió i l'esport. Al llarg de l'estiu s'han organitzat nombrosos campus esportius i activitats en grup, a més d'oferir entrada gratuïta als menors de tres anys.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.242.40

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.