Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 18:54:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de Setembre del 2024
POLIESPPORTIU

Torrent acollirà aquest diumenge el seu 10K

La prova està emmarcada en el Circuit de Carreres de la Diputació de València, que celebra 25 anys

Aquest diumenge 8 de setembre, Torrent es convertirà en la ciutat del running durant unes hores en acollir la IX edició de la 10K que forma part del Circuit de Carreres Populars "Trofeu President" de la Diputació de València. La cita esportiva provincial, que enguany celebra el seu 25 aniversari, promet ser una jornada inoblidable per a corredors de tots els nivells.



Un quart de segle impulsant l'esport popular
Des de la seua creació fa 25 anys, el Circuit de la Diputació s'ha consolidat com un referent en la promoció de l'esport popular a la Comunitat Valenciana. Amb la 10K de Torrent, la Diputació de València i l'Ajuntament reafirmen el seu compromís amb el foment d'hàbits saludables i la creació d'esdeveniments esportius de qualitat.



Un recorregut urbà per a gaudir
La prova es desenvoluparà en un circuit urbà de 10 km que recorrerà els principals carrers de Torrent, amb eixida i meta en la Ciutat de l'Esport. Aquest enclavament esportiu ha sigut l'escenari triat per a gaudir d'un matí d'esport en família.



L'organització de la prova ha previst tots els detalls perquè els participants gaudisquen d'una experiència única. A més d'un atractiu recorregut, els corredors trobaran punts d'avituallament estratègicament situats al llarg del recorregut (km 5 i meta) per a reposar forces, cronometratge amb xip per a garantir la màxima precisió en els resultats, borsa del corredor amb obsequis i sorpreses per a tots els participants, vestuaris, atenció mèdica i personal qualificat per a atendre qualsevol incidència i trofeus per als tres primers classificats de cada categoria i per als primers classificats locals de cada categoria.



Inscripcions obertes
Les inscripcions ja estan obertes a través de la web www.circuitodiputacionvalencia.es. Els interessats podran inscriure's fins al 4 de setembre a les 23.59 h. El preu de la inscripció general és de 10 euros.

 

Per part seua, el regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha volgut destacar la importància d'aquesta prova per a la ciutat de Torrent. Tal com ha assenyalat, "la 10K és una oportunitat per a gaudir de l'esport en un entorn únic com és la ciutat de Torrent. Animem a tots els veïns a participar en aquesta festa del running i a celebrar junts el 25 aniversari d'un circuit referent a la Comarca".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.78.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.